Supply Chain Manager bij Gispen

Vacature Supply Chain Manager

Gispen is dé inrichter van woon-, werk-, zorg- en onderwijsruimten. Dit doet men als ontwerper, producent en leverancier van duurzaam design met productielocaties in Azië, Oost-Europa en Nederland. Om de complexe Supply Chain verder te ontwikkelen op diverse gebieden zoals S&OP, leveranciersmanagement en IT is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een inspirerende en betrokken

Supply Chain Manager

Met je team bestaande uit 6-8 Supply Chain Professionals heb je als doel de optimale leverbetrouwbaarheid aan de klanten van Gispen te verzorgen. Door nauwe samenwerking met verschillende afdelingen zoals Sales en Engineering verder op te bouwen weet jij precies wat de forecast en actuele projecten zijn. Dit is nodig om de haalbaarheid van aangegeven leverdatums te kunnen garanderen. Je zorgt voor een efficiënt inbound proces waarbij strategische partnerships en vergaande samenwerking belangrijk zijn.

Aanvullende werkzaamheden:

 • vertalen Sales forecast naar materiaalbehoefte;
 • service level agreements opstellen met leveranciers en daar sturing aan geven;
 • samenwerking met leveranciers (intercompany en externe) optimaliseren en waar nodig sourcen;
 • belangrijke rol in ERP (Baan 5) implementatie bij zusterbedrijf Roels;
 • sturing geven bij product development vanuit procurement oogpunt.

De ideale Supply Chain Manager…

…is iemand die ondernemend is, informatie gaat halen waar nodig en zowel intern als extern uitstekend zijn relaties onderhoudt. Je bent een teamplayer die anderen betrekt in mogelijke verandering en open staat voor ideeën. Je hebt uitgebreide kennis van planningsmethodieken (S&OP) en IT. Data weet jij snel te interpreteren en aan te vullen met informatie vanuit de business. Daarnaast vind je het niet erg om voor de hele afdeling koffie te halen.

Je beschikt over:

 • afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • analytisch vermogen;
 • affiniteit met techniek;
 • meerdere jaren relevante ervaring op het gebied van inkoop, voorraadbeheer en logistiek;
 • uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Ben jij deze kandidaat en ben je nieuwsgierig naar de verdere details? Wij ontvangen graag je sollicitatie en nemen snel contact met je op!

Solliciteer via deze website van Logisch werving en selectie door te klikken op deze link

Over Gispen

Gispen vierde vorig jaar haar 100-jarig bestaan en staan nog steeds voor duurzaam design. Zij zijn ervan overtuigd dat goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten inspirerend en motiverend werken. Alles draait om het creëren van optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Dat doet men als ontwerper, producent en leverancier. Ze werken daarbij graag samen met hun klanten, nationale en internationale ontwerpers, partners en leveranciers. Zo ontstaan verrassende en duurzame oplossingen voor woon-, werk-, zorg-, onderwijs- en hospitality-ruimten.

Het aanbod:

 • uitstekend salaris;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • gezellige werksfeer;
 • doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb jij interesse?

Reageer dan via de Sollicitatiepagina van Logisch werving en selectie. Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure? Neem dan telefonisch contact op met Toine Giessen (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie): 06-20101704.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.