Supply Chain Manager bij Profish

Profish is één van de grootste leveranciers van voorverpakte vis, welke voornamelijk wordt geleverd aan de Retail. Profish is een vooruitstrevend productiebedrijf; bezig met nieuwe concepten/ideeën en verdere professionalisering. Daarbij is Profish op dit moment volop in ontwikkeling en beweging. Dit betekent vernieuwde processen, structuren en uitdagingen. Eén van deze uitdagingen is het opzetten van een Supply Chain!

Voor Profish Food B.V. (Profish) in Twello zijn wij exclusief op zoek naar een
Supply Chain Manager

De rol van Supply Chain Manager:

Als Supply Chain Manager draag je zorg voor het creëren, analyseren en optimaliseren van een zo effectief en efficiënt mogelijke integrale supply chain keten, van leverancier tot klant.

Om de diverse afdelingen met elkaar in lijn te brengen, zal de afstemming tussen Logistiek, Sales, Inkoop en Productie geoptimaliseerd moeten worden. Jij houdt je iedere dag bezig met het ontwerpen, inrichten en verbeteren van Supply Chain processen.

Hoe ziet dit er concreet uit?

– Realiseren van afgesproken servicegraad tegen optimale integrale kosten.
– Coördineren van de Sales & Operations Planning om demand, voorraad en productiecapaciteit met elkaar in lijn te brengen.
– Monitoren van afspraken met leveranciers betreffende lange en middellange termijnafspraken in samenwerking met Inkoop.
– Signaleren van bottlenecks en initiëren van procesverbeteringen met als doel een hogere efficiëntie, korte doorlooptijden en lagere kosten.
– Aansturen van een team van 4 fte, verantwoordelijk voor planning en voorraadbeheer.

Functie eisen:

Je hebt het lef om processen aan te pakken, op te zetten en te optimaliseren! Je bent sterk in het verbinden van afdelingen en krijgt energie van samenwerken.

Tevens beschik je over:

– Een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting.
– Minimaal 5 jaar ervaring als Supply Chain Manager, bij voorkeur in de FCMG.
– Ervaring in productie en logistiek.

Jij maakt van een reactief proces een proactieve Supply Chain! Ga jij staan als het lastig wordt?!

Wat biedt Profish jou?

– Een fulltime functie, direct in dienst bij Profish.
– 29 vakantiedagen.
– Jaarsalaris tussen de €65.000 en € 85.000, afhankelijk van kennis en ervaring.

Heb jij interesse?

Reageer dan via de sollicitatiepagina van Logisch werving en selectie.

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure? Neem dan gerust telefonisch contact op met Jessy van Dorsser (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-17393203 of j.dorsser@logischwerving.nl.

Over Logisch werving en selectie:

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professional binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.