Supply Chain Manager bij IBN

Supply Chain Manager bij IBN

Supply Chain Manager co-packaging en assemblage
Oss, 36-40 uur per week

Geoliede processen voor de logistieke ketens inrichten voor co-package- en assemblagelijnen. Je tijd verdelen tussen drie mensgerichte, dynamische werklocaties in Oss, Cuijk en Veghel. En leidinggeven aan de logistieke teams van deze locaties. Ga jij deze uitdaging aan als Supply Chain Manager bij IBN Productie?

Dit ga je doen als Supply Chain Manager bij IBN

Jij kent als geen ander de succesfactoren voor een goedlopende supply chain. Op basis daarvan herzie, upgrade en verbeter je onze logistieke ketens. Bijvoorbeeld voor het verpakken van mixdrankjes voor PepsiCo. Of de assemblage van designlampen. Je organiseert het voorraadbeheer (onze voorraadwaarde ligt tussen de € 3 en 4 miljoen), maakt inkoopprocessen efficiënter en zet de MRP-processen op. En door SLA-management verbeter je de kwaliteit van de samenwerkingen met onze leveranciers.

Wat jouw baan extra dynamiek geeft, is je leidinggevende rol. Elke productielocatie heeft een eigen logistiek team. Jij stuurt direct 4 en indirect +/- 30 medewerkers aan en coacht, begeleidt en motiveert hen. Zo breng je met jouw kennis en ervaring onze logistieke processen naar een nóg hoger level.

Dit krijg je van ons als Supply Chain Manager

 • Een salaris tussen € 3.090,- en € 4.671,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling.
 • 23 vakantiedagen.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals een telefoon, leaseauto en laptop.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer met kookworkshops, sportieve activiteiten en een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness. Ook krijg je gratis fruit op je werkplek.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Jouw team

Je gaat aan de slag bij de businessunit Productie, een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt aan een verdere ontwikkeling van de organisatie. Door je doortastend leiderschap, brengt je extra scherpte in het logistieke proces.

Als het gaat om het Supply Chain Management werk je nauw samen met de Locatiemanagers, Teamleiders en Accountmanagement. Je rapporteert aan de Business Unit Manager Productie.

De directeur Services aan het woord

Michael is directeur Services bij IBN – “Hit the ground running! Dat geldt zeker voor deze functie. Want co-package en assemblage, dat kunnen we als de beste bij IBN. Met jouw kennis en ervaring willen we onze logistieke processen naar the next level brengen.”

Dit ben jij

Gaat het om de inrichting van logistieke ketens, dan laat jij je niets wijsmaken. Doortastend, met daadkracht en vol energie ga jij elke dag aan de slag. Je kijkt kritisch naar bestaande processen en werkwijzen en durft af te wijken van bestaande regels. Een stevige discussie met collega’s ga je dan ook niet uit de weg.

Verder heb je:

 • Een hbo-diploma in een relevante richting, zoals bedrijfskunde of technische bedrijfskunde.
 • Meerdere jaren ervaring in zeker twee vergelijkbare functies.

IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. We leiden mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.

Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers op www.ibn.nl/werkzoekende/collegas-aan-het-woord

Word jij onze nieuwe logistieke alleskunner?

Reageren kan heel makkelijk via het sollicitatieformulier op onze website. We streven ernaar om je binnen 5 werkdagen een persoonlijk antwoord te geven. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek.

Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ad van Trier, Business Unit Manager Productie, via 06 43 21 71 23 of atrier@ibn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.