Supply Chain Manager bij Henry Schein Dental

Jij bent de sterkste schakel in onze supply chain!

Wat vind je de leukste kanten aan je werk? Je team aansturen en zo sterk mogelijk maken, misschien. Zorgen dat alle inkoopprocessen zo soepel mogelijk lopen. De spin in het web zijn. Of met een positief kritische blik kijken naar wat er nog beter kan. Word je supply chain manager bij Henry Schein, dan kan dit allemaal!

Wie wij zijn

Henry Schein is de grootste leverancier van producten en diensten voor de gezondheidszorg aan artsen en tandartsen. We werken in 31 landen en ook in Nederland zijn we marktleider. Wat wij leveren, hebben (tand)artsen nodig om te zorgen voor de gezondheid van ons allemaal. Die verantwoordelijkheid voelen wij beslist en motiveert ons team enorm. Over ons team gesproken, hier werken veel mensen die al jarenlang in dienst zijn en een bak aan ervaring hebben. En er werken jonge, gedreven specialisten met een aanstekelijk enthousiasme. Samen vormen we een perfecte mix en zorgen we voor een werksfeer die de meesten typeren als ‘een warm bad’. We zoeken een supply chain manager die ons team komt versterken.

Wat jij gaat doen

Je belangrijkste taak is het richting geven aan en managen van inkoopprocessen, vanaf het inkoopmoment tot en met de uiteindelijke aflevering aan de klant. Jouw goed uitgewerkte optimalisatievoorstellen zijn welkom en je informeert onze stakeholders over de laatste ontwikkelingen. Je krijgt de kans om jouw voorstellen met de hulp van collega’s binnen heel Europa te implementeren. Echt een uitdaging!

Een belangrijk onderdeel van de functie is het verwerken en afhandelen van alle promoties met de leveranciers en het beheren en coördineren van alle leveranciersvergoedingen. Je wordt uitgenodigd om kritisch mee te denken over de administratieve processen en we zijn blij met je input wanneer je ruimte voor verbetering ziet.

Wees niet bang dat je in het diepe wordt gegooid. Tijdens de grondige inwerkperiode is er veel aandacht voor training-on-the-job. Op deze manier leer jij beetje bij beetje het uitgebreide en complexe productassortiment kennen en kun jij jouw klanten optimaal ondersteunen.

Jouw team

Je maakt onderdeel uit van een ervaren, enthousiast en informeel team, waarbij hard werken en humor hand in hand gaan. Je werkt nauw samen met je inkoop-collega’s in Duitsland. Daarnaast heb je ook veelvuldig contact met de afdelingen Sales, Marketing, Masterdata en Controlling.

Wie jij bent

• Een afgeronde hbo-opleiding richting (technische) bedrijfskunde, logistiek of supply chain management past heel goed bij de functie. Wanneer je ervaring hebt in het werken met en verwerken van grote hoeveelheden data, is dat een voordeel.
• Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en kunt snel schakelen.
• Je communiceert gemakkelijk met diverse partijen, met zowel je collega’s als klanten, stakeholders en directie. Samenwerken en alle neuzen dezelfde kant op krijgen, is daarbij altijd het doel.
• Je brengt een positieve energie mee en kunt het overzicht bewaren, ook onder hectische omstandigheden.
• Je beheerst de Engelse taal uitstekend en als je ook Duits spreekt of schrijft, is dat heel welkom.

Dit bieden wij

• Een ding staat bij deze functie bovenaan: een prettige werkomgeving. Gezelligheid en betrokkenheid; dat zijn kernwaardes binnen ons bedrijf. Ook vind je hier altijd respect voor de balans tussen je werk en privéleven.
• Henry Schein is een internationale Fortune 500® Company. Voor jou betekent deze schaalgrootte dat alles intern goed is geregeld. We bieden een goed salaris in de range van € 4.600,00 tot € 5.700,00 euro, met een aantrekkelijke bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Je krijgt maar liefst 33 vrije dagen (vakantie en ATV op basis van full time).
• Jouw ontwikkeling staat centraal. Er is altijd aandacht voor verdieping of uitbreiding van je vakgebied. Wat wil jij? Dat telt.
• Flexibel werken is mogelijk. We hebben een plek voor je in ons nationale hoofdkantoor aan de A6 in Almere. Dat is overigens ook uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Thuiswerken is ook een optie. Laten we kijken wat het beste bij jou en ons past.
• Zodra je een vaste aanstelling hebt dan…. Lease a Bike: Of jij nu een elektrische bakfiets, e-bike of racefiets op het oog hebt: het kan allemaal!

Laten we kennismaken

Bij Henry Schein zijn wij voorstander van persoonlijk contact. Daarom willen we jou heel graag ontmoeten. Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving? Reageer dan meteen via de sollicitatieknop. Wil je nog eerst iets bespreken? Bel of app met onze HR-afdeling op 06-82056571. Wij zoeken graag naar de gemeenschappelijke factor die ons verbindt en zijn een organisatie die open staat voor iedereen, wat je leeftijd, achtergrond of gender ook is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.