Supply Chain Magazine oktober 2020 | Supply Chain Automatisering

digital twin

Op donderdag 15 oktober verschijnt de digitale editie van Supply Chain Magazine, editie 6. Voor digitale abonnees is deze editie vanaf die datum online te lezen. Vrijdag 16 oktober valt de papieren editie bij de printabonnees op de deurmat. 

In dit nummer:

16 | Coverinterview met Henri Colijn, Senior Director Operations EMEA bij Harman International

Henri Colijn, verkozen tot Supply Chain Professional 2020, zag het marktsegment waarvoor hij de operatie runt in enkele jaren tijd met de factor vijf groeien. Tegelijkertijd stelden klanten steeds hogere eisen aan de logistiek. Dit leidde niet tot grote supply chain-verstoringen. Hoe kreeg hij dat voor elkaar?

24 | Digital twins

Bedrijven maken haast met verdere optimalisatie van hun supply chains. Ze zetten nieuwe technologieën in om hun hele supply chain van begin tot eind integraal te plannen en te besturen. SKF en Medtronic onthullen de ervaringen met het opzetten van een digital twin van hun supply chain. ‘We hadden de grenzen van onze mogelijkheden bereikt’.

32 | Women in Supply Chain

Tijdens ‘Een schot voor open doel’, het in september in stadion Galgenwaard gehouden evenement voor vrouwelijke leiders in supply chain, transport en logistiek, sprak oud-voetbalbondscoach Vera Pauw: ‘Blijf als vrouw vooral jezelf en stap niet in de valkuil om mee te gaan in het gedrag van de guys. Verander niet je persoonlijkheid, wees je wel bewust van verschillen.’

40 | Inventory Strategy Survey

Bedrijven worstelen met het in lijn houden van de supply chain-operatie en de strategische koers. Hoe zorg je dat medewerkers de juiste voorraad- en assortimentsbeslissingen nemen met daarbij de langetermijndoelstellingen in het vizier? Om hierover kennis op te doen, lanceren Supply Chain Magazine en Slimstock de SCM Inventory Strategy Survey 2020.

Verder in dit nummer onder andere

  • Snapshots workshop onboarding van Inspired Talent en Inspired Careers
  • De preek: Kijk voorbij functionaliteit
  • Checklist yard management

Neem een (digitaal) abonnement om deze editie niet te missen!