Supply Chain & Logistics Manager bij LyondellBasell

Ben jij een daadkrachtige manager die de logistieke en planningsafdeling in de kunststofverwerkende fabriek naar een hoger plan trekt? Vind je het leuk om aan het begin te staan van verandering? Staat veiligheid en samenwerking bij jou voorop? Welkom bij LyondellBasell…

Dit is LyondellBasell

LyondellBasell is een van ’s wereld grootste kunststof-, chemische en raffinagebedrijven. Het bedrijf produceert producten op 58 locaties in 18 landen en is het op twee na grootste onafhankelijke chemische bedrijf ter wereld. De producten en technologieën van LyondellBasell worden gebruikt voor items die de kwaliteit van leven voor mensen over de hele wereld verbeteren, waaronder verpakkingen, elektronica, auto-onderdelen, woninginrichting, bouwmaterialen en biobrandstoffen.

Dit is de rol

Als Supply Chain and Logistics Manager stuur je de afdelingen Logistiek en Planning aan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor inkoopgerelateerde zaken (zoals grondstoffen, verpakkingsmaterialen) die lokaal worden ingekocht/afgeroepen. Op stimulerende en resultaatgerichte wijze geef je leiding aan circa 6 medewerkers en zorg je voor een efficiënte planning en bezetting.

Je werkt nauw samen met andere afdelingen zoals Operations en HSE en je bent een volwaardig gesprekspartner als het gaat om voorraadbeheer.

Als belangrijkste verantwoordelijkheid zie je toe op de kwaliteit, kosten en efficiëntie van de logistieke processen. Je maakt voorraad- en doorlooptijdanalyses. Je signaleert problemen en voert oplossingen door. Zoals het reduceren van voorraden of standaardisatie van procedures bijvoorbeeld. Je maakt deze KPI’s ook zichtbaar voor je medewerkers, zodat mensen zich kunnen ontwikkelen in de gewenste richting.

Je zal ook deelnemen aan diverse interne projecten, waaronder kwaliteitsvraagstukken, optimalisaties in de keten en implementaties van softwaretoepassingen voor plannings- en logistieke werkzaamheden.

Je maakt onderdeel uit van het lokale Managementteam en rapporteert aan de Site Manager.

Dit ben je

Jij voelt je thuis in een kleine operationele fabrieksomgeving. Je stelt hoge eisen aan je werk en je laat zien dat je niet tevreden bent met een gemiddelde prestatie. Je communiceert effectief omdat je goed kan luisteren en wat je hoort en analyseert kan je doorvertalen in een gestructureerde aanpak om verbeteringen door te voeren. Je bent gedreven om resultaten te bereiken samen met je team in een organisatie die in ontwikkeling is.

Dit breng je

  • Afgeronde hbo-opleiding (in Supply Chain/Logistics) of vergelijkbaar niveau door werkervaring;
  • Aantal jaar leidinggevende werkervaring in een fabrieksomgeving is een pre;
  • Ervaring met SAP is een heel sterke pre;
  • Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Dit bieden we

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke baan in een internationale onderneming die de ontwikkeling van zijn werknemers, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Je krijgt de vrijheid om een scala aan verantwoordelijkheden op je te nemen in een snel evoluerende omgeving. Daarnaast bieden wij je een competitief salarispakket.

Interesse?

Voor meer informatie over deze rol, bel Natalie Backx via +3125460316. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en cv via de sollicitatieknop / application button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.