Supply Chain Expert bij Superunie

Supply Chain Expert

Zie jij overal kansen binnen de Supply Chain en weet jij je omgeving op een enthousiaste en (cijfermatig) onderbouwde wijze te bewegen? Ben je ondernemend ingesteld, conceptueel sterk communicatief vaardig? Dan is deze rol bij Superunie perfect voor jou!

De Supply Chain Expert (SCE)

is in het kader van de nieuwe werkwijze en visie in Supply Chain binnen Superunie verantwoordelijk voor de (her)inrichting van de keten. Je bent enerzijds werkzaam in een projectmatige rol waarin de inrichting van de keten en de wijze van samenwerking met de leveranciers centraal staan. Anderzijds ben je intern consultant als het gaat om het definiëren van de behoeften vanuit Superunie en de leden richting de leveranciers. Je bouwt bruggen tussen betrokken interne afdelingen, Superunie-leden, leveranciers en dienstverleners.

De afdeling Supply Chain bestaat uit 10 bevlogen en goed opgeleide professionals in de functies SC Planner, Assortiment Coördinator en SC Expert. Het team van Supply Chain Experts bestaat op dit moment uit twee personen en zal snel worden aangevuld met jouw expertise.

Wil je meer weten over de rol, organisatie, concrete projecten, de sfeer of iets anders? Bel gerust voor meer informatie met Martin Dröge via 06 – 10 99 28 08.

Superunie biedt jou

een rol waarin je vrij bent om initiatieven te ontplooien en jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. De rol is allesbehalve repeterend en de werksfeer is informeel met een gezonde drive om te verbeteren.
De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en daarnaast biedt Superunie jou:

  • Concrete opleidingsmogelijkheden
  • Laptop / telefoon
  • Mogelijkheid om structureel thuis te werken
  • 36 uur is bespreekbaar
  • 25 vakantiedagen + 6 atv-dagen

Dus bruis jij van de energie en ideeën en heb je al voldoende werkervaring opgedaan als bijvoorbeeld Supply Chain Consultant, Projectmanager of Senior Supply Chain Analist en wil je graag een rol met impact in de Nederlandse retailmarkt? Solliciteer dan snel!

Over Superunie

De missie van Superunie is het inkopen van goederen en diensten met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Superunie koopt in bij de bron en is altijd op zoek naar alternatieven waarbij het beste alternatief wordt beloond. Ondanks de diversiteit onder de leden opereert Superunie als een eenheid.

Superunie is een inkooporganisatie die 13 onafhankelijke retailorganisaties vertegenwoordigt in Nederland. De organisatie dekt de markt met ruim 1500 winkels en heeft een marktaandeel van bijna 30 procent. Superunie is inmiddels al 60 jaar succesvol.

De beste manier om het succes van Superunie te verklaren, is de commerciële kracht van haar leden in hun verschillende lokale markten in Nederland. Veel Superunie-leden zijn marktleiders in het gebied waarin zij zijn gevestigd en zijn in staat om te concurreren met machtige nationale supermarktketens.

De professionele kennis van de regionale en lokale markt geeft de leden die bij Superunie zijn aangesloten vaak een voorsprong. Veel van de supermarktketens zijn familiebedrijven, wat voor loyaliteit van de lokale consument zorgt in een wereld die steeds onpersoonlijker wordt.

Bekijk voor meer informatie: https://www.superunie.nl/over-superunie/.

Superunie is mede ondertekenaar van de Gedragscode Eerlijke Handelspraktijken. www.supplychaininitiative.eu

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Reageren op deze vacature kan via deze link naar de website van Logisch werving en selectie.