Supply Chain Engineer bij Nippon Seiki (Europe)

Nippon Seiki biedt jou uitdaging en verantwoordelijkheid op internationaal niveau. Je gaat werken voor de grootste automotive brands ter wereld, zoals Mercedes, BMW en Audi. Herken jij jezelf als logistiek talent en vind jij het leuk om nieuwe Supply Chain-processen op te zetten van fabriek tot eindklant? Lees dan snel verder!

Nippon Seiki is één van de bepalende spelers wereldwijd in design en productie van head-up displays (HUD) en clusters, welke zij leveren aan het topsegment in de automotive industry. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp wordt het complete logistieke proces van productie (voornamelijk in Azië) tot eindklant (geheel Europa) begeleidt.

Over de rol van Supply Chain Engineer:

Als Supply Chain Engineer ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe Supply Chain-processen en optimaliseren van bestaande processen voor deze grote automotive brands in Europa. Hierbij begeleid je het proces van RfQ tot daadwerkelijke implementatie. Jij doet strategische voorstellen op het gebied van kosten, voorraden, EDI-verbindingen, warehouse-locaties en transport om het logistieke proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Je bent in deze rol regelmatig in contact met de projectteams in Engeland en Duitsland, logistieke partners en de Supply Chain Planners op het hoofdkantoor in Hoofddorp. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Wat biedt Nippon Seiki jou?

– Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een internationale omgeving.
– Je mag werken met de grootste automotive brands.
– Opleidingsbudget, zodat je niet stilstaat in je ontwikkeling.
– Fulltime dienstverband bij Nippon Seiki, met flexibele werkuren en mogelijkheid tot thuiswerken.
– Maximum jaarsalaris tussen €45.000 en €57.000.
– Teambonus-regeling.
– Bike to Work-plan.

Waar zijn wij naar opzoek?

Een ambitieus Supply Chain-talent!

Je beschikt over:

– Een afgeronde hbo/wo-opleiding in een relevante richting.
– 2-5 jaar ervaring in de Supply Chain.
– Een goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift.
– Procesmatige, analytische en commerciële vaardigheden.

Ben jij momenteel aan de slag als Supply Chain Planner of Engineer en kun je meer uitdaging aan? Vind je het leuk om processen op te zetten, internationaal te schakelen én durf je je verantwoordelijkheid te nemen? Dan is dit de absolute uitdaging voor jou!

Solliciteren op de functie Supply Chain Engineer?

Reageer via de Sollicitatiepagina van Logisch werving en selectie.

Over Logisch werving en selectie:

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland. Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure? Neem dan gerust telefonisch contact op met Jessy van Dorsser (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-17 39 32 03 of j.dorsser@logischwerving.nl.