Supply Chain Coordinator bij Triple A Logistics

Triple A Logistics is een snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in fashionlogistiek. Wij zorgen voor de verwerking en distributie van kleding van een aantal grote kledingmerken waaronder Just Brands met merken als PME legend, Vanguard en Cast Iron. Wij nemen de logistieke zorg van onze klanten uit handen. Als innovatieve partner focussen we ons op klantgemak, leverbetrouwbaarheid en kostenreductie in de keten. Wij zijn gevestigd in Middenmeer, in de kop van Noord-Holland.

 

Triple A Logistics groeit snel. Om deze groei te kunnen faciliteren voor onze klant Just Brands zoeken wij voor uitbreiding in ons team:

Supply Chain Coordinator
(full-time)

Taakomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de samenwerking tussen logistieke afdeling van Just Brands en de operationele afdeling van Triple A Logistics. Je maakt op basis van de verkregen informatie zo accuraat mogelijke voorspellingen van de vraag-capaciteitsbehoefte voor de replenishment van Just Brands-producten. Je zorgt ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt bij het maken en uitvoeren van de planningen. Je stelt de performancerapportage op en deelt deze met de belanghebbenden. Je analyseert de logistieke processen en inrichting van de systemen gericht op het replenishment-proces van Just Brands en komt met aanpassingsvoorstellen. Je draagt bij aan de innovatieve ontwikkelingen binnen het replenishment-magazijn. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Profiel:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Je hebt ervaring met het managen van goederenstromen van oorsprong tot klant (B2B en B2C) en het werken met een WMS;
  • Als je ervaring in de fashion-sector hebt is dat een pré;
  • Je acteert makkelijk in verschillende bedrijfsculturen;
  • Je hebt een informeel coachende stijl in de omgang met je collega’s;
  • Je bent flexibel en houdt van werken in een hectische omgeving;
  • Je bent communicatief sterk, in zowel het Nederlands als het Engels.

Wat bieden wij jou?

Een interessante functie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling binnen onze sterk groeiende organisatie. Daarnaast een passend salaris op basis van je ervaring.

Heb je vragen over de functie, organisatie of procedure?

Neem contact op met ons directiesecretariaat; 0227-745029.

Heb je interesse in deze functie?

Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Je kunt je CV en motivatie sturen naar secretariaat@triplealogistics.com.