Supply Chain Coördinator bij Solidus Solutions

SOLIDUS SOLUTIONS

Zutphen

Als Supply Chain Coördinator is het jouw uitdaging om het S&OP-proces (Sales & Operations Planning) in onze dynamische productie omgeving verder te helpen professionaliseren en zo efficiënt mogelijk in te richten. Om daarmee de beschikbare productiecapaciteit op locatie nog beter te benutten en onze leverbetrouwbaarheid te optimaliseren.

Over de functie

Als Supply Chain Coördinator coördineer je de afgesproken servicegraad en werk je op het snijvlak tussen de afdelingen Sales, Operations en Planning. Een belangrijke functie dus!

Door de planning die jij aangeeft, kunnen we de beschikbare productiecapaciteit op locatie nog beter benutten en zorg je er (in)direct ook voor dat we de leverbetrouwbaarheid en servicegraad voor onze klanten kunnen optimaliseren.

Je doorziet de beschikbare informatie (historische data, voorspellingen, klantinformatie en trends etc.) en vertaalt die naar managementinformatie (KPI’s) om de verkoopvoorspellingen, productieplanning en voorraadniveaus zo efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen.

In deze gevarieerde en uitdagende functie werk je nauw samen met de productie- en transportplanner, voor wie je bij afwezigheid ook als stand-in optreedt. Ook ben je verantwoordelijk voor het bestellen en afroepen van diverse grondstoffen die in onze fabriek worden gebruikt in het productieproces. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager van de locatie Zutphen.

Onze verwachtingen

  • Je hebt een afgeronde hboopleiding, bijvoorbeeld in de richting Logistiek, Supply Chain Management of Technische Bedrijfskunde en bij voorkeur al enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol in een industriële omgeving.
  • Je bent een prettige en pragmatische persoonlijkheid en een stevige sparringpartner als het gaat om S&OP-gerelateerde vraagstukken.
  • Je hebt in ieder geval kennis van of ervaring met productieplanning, forecast-processen, ERP-systemen.
  • Je hebt een goed analytisch inzicht, kunt analyses ook omzetten naar praktische advisering en kunt een brugfunctie te vervullen tussen de verschillende afdelingen die bij het S&OP-proces betrokken zijn.
  • Verder ben je nieuwsgierig, besluitvaardig, ondernemend en heb je de persoonlijke ambitie om met onze organisatie mee te groeien en jezelf verder te blijven ontwikkelen.
  • Je wordt graag uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen en durft anderen ook aan te spreken op het behalen van resultaten.

Ons aanbod

Als Supply Chain Coördinator bij Solidus Solutions bieden we jou een uitdagende functie, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket, goede opleidingsfaciliteiten en een podium om jouw ambitie als professional in een dynamische productie omgeving waar te maken. En niet in de laatste plaats een prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s en waarin je veel verantwoordelijkheid, ontwikkelingsmogelijkheden en zelfstandigheid gaat ervaren. Net als jij heeft onze organisatie ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van maken.

Solidus Solutions

Werken bij Solidus Solutions betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van Solidus Solutions? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Supply Chain Coördinator, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter, tel 06-28969900).

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je altijd even contact opnemen met Mark Kwant via telefoonnummer 0031-6- 28969900 of e-mailadres: mark.kwant@solidus-solutions.com.

Wil je meer informatie over Solidus Solutions en onze producten? Kijk dan even op onze vernieuwde website www.solidus–solutions.com of bekijk onze nieuwe bedrijfsfilm: https://solidus-solutions.com/nl/corporate-video. Of kijk op https://solidus-solutions.com/nl/over-ons/.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.