Supply Chain Coördinator bij Pré Pain

Pré Pain

Pré Pain zoekt gedreven toptalent voor de vacature Supply Chain Coördinator!

10.000.000 kilo heerlijk geurend brood per jaar. 500 verschillende eindproducten. 250 betrokken, nuchtere en gemotiveerde collega’s. 1 (grotendeels) nieuwe state-of-the-art productielocatie met de nieuwste productietechnieken en gemechaniseerde oplossingen. Een supply chain waarin flexibiliteit en service een belangrijke pijlers zijn. En 1 vrije werkplek voor een zelfstandige, proactieve en ambitieuze

Supply Chain Coördinator

De afdeling Supply Chain & Logistiek van Pré Pain is aan het professionaliseren. Het primaire doel is om van reactief naar proactief werken te gaan en zo een verhoogde betrouwbaarheid in service en kostenbesparing te realiseren. Om deze doelstellingen te realiseren worden de processen Forecasting, Productieplanning, Material Planning, Warehousing en Transport verder geoptimaliseerd.

In de functie van Supply Chain Coördinator ben je direct verantwoordelijk voor het opzetten en de uitvoering van de Material Planning, daarnaast heb je een kartrekkersrol in het initiëren en implementeren van verbeteringen binnen de gehele afdeling Supply Chain & Logistiek. Vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden zijn bijvoorbeeld:

  • wat is de optimale verhouding tussen de lengte van een productierun versus voorraad- en inkoopkosten?
  • hoe kan de forecast vertaald worden naar een gestandaardiseerde productieplanning?
  • wat is de behoefte aan automatisering?
  • wat is de optimale voorraadhoogte van grondstoffen en verpakkingsmateriaal?
  • hoe gaan we de kosten van transport en opslag verlagen?

In de praktijk zal je voor de helft van je tijd bezig zijn met de material planning en de andere helft werk je aan procesverbetering (bijv. middels projecten).

De ideale kandidaat voor Pré Pain..

… beschikt over een ondernemende persoonlijkheid. Je bent nieuwsgierig, neemt geen genoegen met een simpel ‘ja’ of ‘nee’. ‘Waarom?’ is een vraag die voor jou dagelijks centraal staat om processen goed te analyseren. Je bent iemand met een bedrijfskundige blik op organisatieprocessen, waarbinnen SCM jouw expertise-gebied is. Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende organisatieniveaus en weet anderen te enthousiasmeren voor jouw ideeën. Daarnaast beschik je over:

  • afgeronde HBO-opleiding
  • 3+ jaar ervaring als Demand Planner, Supply (Chain) Planner, Material Planner of Production planner
  • goede Excel-vaardigheden
  • kennis van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré)

Goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en een fijne werksfeer

Maar dat is niet het enige wat Pré Pain jou te bieden heeft. Je komt te werken in een hecht team en een organisatie die zich kenmerkt door een no-nonsense, directe, klant- en oplossingsgerichte cultuur. Binnen de afdeling zijn er nog volop verbetermogelijkheden en worden jouw visie en ideeën met open armen ontvangen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en er zijn ruime mogelijkheden voor opleidingen en cursussen.

Over Pré Pain en Aryzta A.G.

Pré Pain is een 100% dochter van Aryzta A.G., wereldmarktleider in bake-off brood specialiteiten. Pré Pain heeft sinds haar oprichting in 1992 een snelle groei doorgemaakt en is al een aantal jaren toonaangevend in bake-off krokant hardbrood in het vers en diepvriessegment. De klanten van Pré Pain zijn te vinden in de nationale en internationale Foodretail en Foodservice markt.

Op de locatie in Oldenzaal werken circa 250 mensen en vindt het totale proces van productontwikkeling tot en met distributie plaats. Door samenwerking met Aryzta collega’s op alle vakgebieden wordt op internationale schaal gewerkt aan de nieuwste ontwikkelingen in de bakkerijsector.

Kijk voor meer informatie op: http://www.prepain.com/

Solliciteer direct