Supply Chain Classic Car Rally steunt Dutchypuppy

Op vrijdag 12 september kunnen logistieke en supply chain professionals hun oldtimers weer van stal halen voor de achtste editie van de Supply Chain Classic Car Rally. De organisatoren van dit netwerkevenement kiezen ieder jaar een goed doel en dit jaar is de keus gevallen op Dutchypuppy.

In 2014 kunnen de rallyrijders hun hart ophalen in het zuiden van het land en genieten van de bochtige wegen en de Limburgse heuvels. Plezier, netwerken en een goed doel staan hoog in het vaandel. Dutchypuppy steunt wereldwijd stichtingen ter plaatse met geld en met goederen om mishandeling van honden tegen te gaan en de populatie van zwerf- en straathonden kleiner te maken.

Bridget Maasland, de drijvende kracht achter deze organisatie, kwam voor het programma ‘Try before you die’ van BNN in Roemenië. Daar maakte ze kennis met het enorme zwerfhondenprobleem en de belabberde manier waarop er met honden wordt omgegaan in sommige landen en besloot er iets aan te doen.

De organisatoren van de Supply Chain Classic Car Rally vraagt deelnemers dit jaar om een donatie te doen voor Dutchypuppy. Degene met de hoogste donatie ontvangt een leuke illustratie van een puppy inclusief handtekening van Bridget Maasland en tekenaar.

Interesse in deelname en Dutchypuppy te steunen?

Mail naar Nicky Waanders voor meer informatie over de Supply Chain Classic Car Rally.

>> Mail to: nicky.waanders@supplychainmedia.nl

>> Download hier het donatieformulier