Superwinkel.nl verlengt fulfilmentcontract met Docdata

Superwinkel.nlSuperwinkel.nl, webshop op het gebied van beauty en lifestyle, heeft het fulfilmentcontract met Docdata Fulfilment in Waalwijk verlengd tot 1 april 2018. ‘Docdata biedt ons met schaalgrootte en schaalbaarheid voldoende ondersteuning en voordelen om de fulfilment uit te blijven besteden’, zegt Roy Roes, Directeur van Superwinkel.nl in een persbericht van 19 mei 2015.

Superwinkel.nl opende haar webshop in 2009 met de top 10 parfums, maar is met meer dan 6.000 geuren intussen uitgegroeid tot de parfumleverancier met naar eigen zeggen het grootste assortiment van Nederland. Daarnaast legt Superwinkel.nl, actief op de Nederlandse en Belgische markt, zich sinds 2013 ook toe op de online verkoop van cosmetica, horloges, sieraden en haarproducten.

Al sinds de oprichting in 2009 zijn de fulfilmentactiviteiten in handen van Docdata. ‘Dankzij Docdata heeft Superwinkel.nl zich altijd volledig kunnen focussen op de corebusiness’, aldus Roes van Superwinkel.nl. Jack Heijkans, Algemeen Directeur van Docdata Fulfilment: ‘We hebben met onze smartfulfilment oplossingen mogen bijdragen aan de groei van Superwinkel.nl van start-up naar de grote speler in het parfumsegment die ze nu zijn. We helpen hen graag ook de komende jaren nog verder met het verwezenlijken van hun ambitieuze toekomstplannen.’