Supervisor Transport Planning bij Samskip

samskip

Ben je graag bezig met de nieuwste software, ben je communicatief zeer sterk én op zoek naar een uitdagende leidinggevende rol in een internationale omgeving? Join us.

Zo optimaliseer jij als Supervisor Transport Planning onze business

Je bent werkzaam op de afdeling Operations, die verantwoordelijk is voor de customer service en truckactiviteiten met betrekking tot deur-tot-deurzendingen die via ons spoorwegsysteem worden uitgevoerd. De afdeling bestaat uit vier teams, waarvan jij leiding geeft aan één team van zo’n 15 medewerkers die werkzaam zijn in truckplanning, klantenservice en orderinvoer.

Je streeft ernaar klanten de beste service te verlenen tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Dit doe je o.a. met behulp van een data API die is gekoppeld aan ons TMS-systeem én met de hulp van je team dat gewend is aan structuur en planning.

Het is aan jou om de verschillende operationele teams en de diverse rollen daarin zo efficiënt mogelijk te laten werken. Daarnaast behandel je alle dagelijkse uitdagingen en zie je toe op de verantwoordelijkheden van het team.

Je zorgt voor de ultieme klantbeleving door het

 • continu beheren van verschillende businessoptimalisatieprogramma’s;
 • dagelijks onderhouden van contact met internationale klanten, zakelijke partners en leveranciers, en het regelmatig afleggen van bezoeken voor optimale prestaties, beschikbaarheid en kostprijzen voor onze vrachtvloot met meer dan 200 trucks;
 • ontwikkelen van kostenbesparende strategieën en het verbeteren van serviceprocedures op basis van data-analyse;
 • bedenken en implementeren van toonaangevende systemen, software en nieuwe manieren van werken, samen met projectgroepen;
 • bewaken en optimaliseren van het gebruik van eigen activa.

De leidinggevende die succesvol kan zijn als Supervisor Transport Planning

Jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van je team. Daarom is het belangrijk dat je goede peoplemanagementskills hebt en weet hoe je anderen moet motiveren. Je kunt schakelen tussen verschillende partijen en begrijpt ook goed dat elke partij anders is. Je werkt prettig samen met anderen, weet taken goed te verdelen en kunt goed omgaan met stressvolle en wisselende situaties.

Dit vul je aan met

 • Een relevant business hbo-diploma, zoals bedrijfseconomie, bedrijfskunde of in de logistiek.
 • Enkele jaren leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een logistieke omgeving.
 • Bovengemiddelde interesse in marktspecifieke software, technologie en methodes.
 • Sterke beheersing van de Engelse en Duitse taal, in woord en geschrift.

Jouw carrière bij Samskip

Als Supervisor Transport Planning word je onderdeel van een team dat zeer betrokken is bij het werk dat uitgevoerd wordt. Je werkt met de nieuwste software en hardware, in een omgeving die letterlijk nooit stilstaat. Hoewel de workload hoog is en je te maken krijgt met veel interne belanghebbenden, geven we je ook veel verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en toe te passen. We bieden je de kans om je doorzettingsvermogen daadwerkelijk te testen en om op tactisch niveau bezig te zijn.

Dit belonen we met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en mooie ontwikkelingsmogelijkheden. Zo stimuleren we jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling met vakspecifieke cursussen en trainingen, aangeboden door onze online Academy. Omdat we internationaal gefocust zijn, zijn je doorgroeimogelijkheden talrijk.

Dat vullen we aan met

 • Een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een 13e maand.
 • 28 vakantiedagen, een pensioenvoorziening en een bedrijfsauto.
 • Werken op een mooie locatie in hartje Genemuiden.

Ga jij voor efficiëntie, effectiviteit, optimale service en lage kosten?

Vertel ons jouw visie op deze functie: upload je cv en motivatie via de ‘Solliciteer’-button.

Over Samskip

Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transportgerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostenefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een omzet van meer dan 633 miljoen euro, 1500 werknemers en kantoren in 24 landen (in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië) is Samskip een van de grootste transportbedrijven binnen Europa.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.