Routekaart voor de vakbeurs ICT & Logistiek

Het vinden van een softwareleverancier die een bepaald bedrijfsproces kan ondersteunen, valt in de praktijk nog niet mee. Handig om dan de jaarlijkse vakbeurs ICT & Logistiek in november te bezoeken. Supply Chain Media fungeert dit jaar als gids voor de bezoekers en komt met een mindmap die de standhouders overzichtelijk in kaart brengt. Deze routekaart zal vanaf 13 november beschikbaar zijn.

Het voordeel van een vakbeurs zoals ICT & Logistiek is dat er veel leveranciers van logistieke softwareoplossingen bij elkaar staan, maar het is vaak nog steeds een uitdaging om tussen het grote aanbod de juiste partij te vinden. Om ervoor te zorgen dat supply chain professionals hun zoektocht naar een bepaalde oplossing zo efficiënt mogelijk kunnen afleggen, heeft Supply Chain Media een routekaart ontwikkeld. In één overzicht wordt weergegeven welke leverancier welk soort oplossing biedt en waar deze leverancier op de beurs te vinden is.

Rush Hour

Supply Chain Media is zelf ook met een stand aanwezig. Leden en nieuwe leden van de Professionals Club kunnen hier het nieuwe boek ‘Working Wisdom’ van Supply Chain Media’s CEO Martijn Lofvers in samenwerking met striptekenaar Erik Kriek (bekend van de reeks ‘Gutsman’ en het recent uitgebrachte ‘In the Pines: 5 murder ballads’) gratis ophalen in de stand.

Bovendien wordt het logistieke inzicht van supply chain professionals uitgedaagd bij het spelen van Rush Hour. Dit verslavende denkspel heeft als doel de rode auto van het platform te laten rijden door het verschuiven van diverse autotjes. Het is een breinbreker waarbij strategisch en logisch nadenken essentieel is.

De vakbeurs ICT & Logistiek is dit jaar weer gelijktijdig met de Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht van 28 tot en met 30 november.