René Looijen van Berg Toys spreker ERP in 1 Day

‘Ieder kind verdient een BERG’ is de missie van BERG Toys, uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot wereldmarktleider op het gebied van skelters en trampolines. Microsoft Dynamics ERP heeft een belangrijke rol gespeeld om deze groei mogelijk te maken en vormt tot op de dag van vandaag de motor voor BERG Toys. René Looijen is als Project Manager verantwoordelijk voor de implementatie van Microsoft Dynamics AX 2012 bij BERG Toys en vertelt zijn verhaal op ERP in 1 Day.

Op donderdag 11 oktober organiseren Supply Chain Magazine en Next Enterprise de allereerste editie van ERP in 1 Day. Deze studiedag zal plaatsvinden in Hart van Holland in Nijkerk. Naast keynotes van Christian Titze, Research director bij Gartner, en Leo van Alphen, Senior Vice President Philips Electronics, zijn er topsprekers uit verschillende sectoren aangetrokken voor het overbrengen van deze kennis. In een van de 16 paralleltracks spreekt René Looijen, die na diverse jaren werkzaam te zijn geweest als controller bij verschillende internationale bedrijven nu ERP specialist is bij BERG Toys.

Jarenlang maakte BERG Toys succesvol gebruik van Microsoft Dynamics NAV. Gezien de huidige en verwachte internationale groei en de daardoor verbrede scoop heeft BERG Toys recent besloten om door te groeien naar en met Microsoft Dynamics AX. Looijen deelt de ervaringen van BERG Toys met beide ERP-systemen en vertelt graag over de beweegredenen om naar Microsoft Dynamics AX te migreren. De keuze voor het juiste ERP-systeem vormt voor meerdere organisaties een uitdaging. Qurius is één van de weinige partners die beide systemen implementeert. Deze sessie biedt deelnemers de kans om de juiste keuze te objectiveren.

> Meer informatie over ERP in 1 Day