Recording webinar ‘Hoe kunnen supply chain professionals anticiperen op de vele disrupties?’

Recording 'Kick-off SCM Directors Club'

End-to-end visibility van SKU’s, Purchase Orders en zendingen is noodzakelijk om weloverwogen beslissingen te nemen. Bedrijven moeten alle noodzakelijke alerts over leveringen verzamelen via een toegankelijk digitaal platform. Hoe vertaal je supply chain planning naar uitvoerbare executie bij de vele disrupties in de supply chain? Dit actuele onderwerp is tijdens Dialoog Donderdag besproken met Thomas Dejalle en Dave van Diggele van Zencargo en met Alfred den Besten van Solventure.

Tijdens het webinar zijn zij ingegaan op de toepassing van scenarioplanning om vertragingen en congestie in supply chains te beperken. In hoeverre is real-time informatie over zendingen en leveringen noodzakelijk? Wat zijn cruciale risicofactoren voor supply chain-kosten bij lokale lockdowns als gevolg van Covid-19? Ook werd de checklist operationele supply chain agility besproken die Supply Chain Magazine samen met Zencargo ontwikkelde.

Heb je het webinar ‘Hoe kunnen supply chain professionals anticiperen op de vele disrupties?’ gemist?

De recording van dit webinar is nu te zien op het YouTube-kanaal van Supply Chain Magazine. De slides van het webinar zijn hieronder te downloaden.

Download: Slides webinar Hoe kunnen supply chain professionals anticiperen op de vele disrupties?