Recording webinar ‘Hoe creëer je een businesscase voor duurzaamheid in jouw supply chain’

Recording 'Kick-off SCM Directors Club'

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel in het moderne supply chain management, maar het bereiken van concrete doelstellingen kan uitdagend zijn. Het is daarom erg belangrijk de juiste stakeholders te betrekken en ‘commitment’ te krijgen.

Door het betrekken van hoger management in duurzaamheidsinitiatieven, wordt ervoor gezorgd dat het binnen de strategie en cultuur van het bedrijf wordt gevoegd. Dit leidt er vervolgens toe dat alle betrokkenen in de supply chain werken aan meer duurzaamheidsactiviteiten.

Hoe zorg je er op een goede manier voor dat hoger management de juiste duurzaamheidsinitiatieven initieert en ondersteunt? Chris Brughuis, Sales Directeur Benelux bij Zencargo, legt uit hoe je een sluitende businesscase voor duurzaamheid bouwt voor de directie. Ontvang waardevolle inzichten en praktische tips om commitment te krijgen van hoger management om verandering teweeg te brengen op gebied van duurzaamheid.

Heb je het webinar ‘Hoe creëer je een businesscase voor duurzaamheid in jouw supply chain’ gemist?

De recording van dit webinar is nu te zien op het YouTube-kanaal van Supply Chain Magazine. De slides van het webinar ‘Hoe creëer je een businesscase voor duurzaamheid in jouw supply chain’ zijn hieronder te downloaden.