Projectmanager Supply Chain bij evofenedex

Ter ondersteuning van de afdeling supply chain management zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Projectmanager Supply Chain

Deze afdeling is binnen het netwerk van evofenedex verantwoordelijk voor het vergaren, borgen en toepassen van de inhoudelijke expertise rondom het thema van de (inter)nationale supply chain (focus Handel en Logistiek). Belangrijke trends hierbinnen zijn Digitalisering en Duurzaamheid. Met deze expertise organiseert de afdeling workshops, opleidingen, bijeenkomsten, masterclasses en summits, onderhoudt contact met leden via o.a. de Raad voor Logistieke Kennis, community Supply Chaingers en media (artikelen, blogs), neemt deel aan externe gremia zoals Kennisakkoorden en Topsector werkgroepen, is initiator van de evofenedex leerstoel ‘cross border supply chain risk management’, is aanspreekpunt voor interne en externe contacten en voert adviesprojecten uit ten behoeve van evofenedex leden.

Wat ga je doen als Projectmanager?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het initiëren, regisseren en managen van een breed scala aan projecten op het snijvlak van internationaal ondernemen, de logistieke keten, vervoer, digitalisering en duurzaamheid. Vertrekpunt en eindpunt is en blijft de internationale supply chain. Denk daarbij aan projecten op het gebied van logistieke optimalisatie (bv. modal shift), nieuwe businessmodellen binnen de supply chain, digitalisering (bv datasharing) binnen supply chains op EU niveau (in nauwe samenwerking met European Shippers Council), international tradelanes of ketenoptimalisatie ten behoeve van evofenedexleden in een (dikwijls) internationale context. Naast deze activiteiten, ben je onderdeel van de afdeling SCM en ondersteun je collega’s vanuit jouw expertise bij de diverse activiteiten. Hierbij staan passie, organisatievermogen, samenwerking met aanpalende afdelingen en innovatiekracht binnen het team centraal.

Als projectmanager houd je je bezig met het werken in de keten en heb je een sterke affiniteit met zowel handel als logistiek. Je kent de vraagstukken, uitdagingen en trends die spelen omtrent supply chain management. Je speelt dan ook een belangrijke rol in het vertalen van die vraagstukken naar de belangen en praktijk van de leden van evofenedex. Je weet kansen op afstand te signaleren, na te jagen en deze naadloos om te zetten naar concrete opdrachten en samenwerkingsverbanden met overheid en andere stakeholders.

Wat verwachten we van jou als Projectmanager?

 • Universitair werk- en denkniveau.
 • Vijf tot tien jaar werkervaring in een inhoudelijke projectmanagementfunctie, liefst op het snijvlak van SCM/Digitalisering/Duurzaamheid/Handel, waarbij je deze functie ziet als de volgende stap in jouw carrière.
 • Affiniteit met supply chain management en internationaal ondernemen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent extravert, hebt een goed inlevingsvermogen en bent in staat om op zeer korte termijn een mooi netwerk van bedrijven en contacten bij overheden op te bouwen.
 • Je bent aantoonbaar innovatief, altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen en weet deze praktisch inzetbaar te maken en te vertalen voor anderen.
 • Je beschikt over zeer goede analytische vaardigheden, bent resultaatgericht en creatief in het vinden van de juiste oplossingen.

Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

Wat bieden wij jou in de functie van Projectmanager?

 • Een organisatie waar de nadruk ligt op vrijheid, groei, autonomie en projectmatig werken binnen een professionele omgeving.
 • Een prettige werkomgeving in een dynamisch en energiek team.
 • De salarisindicatie voor deze functie bedraagt maximaal € 5.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van werkervaring en opleiding.
 • Een werkweek van 37,5 uur bij een fulltime dienstverband (5 dagen van 7,5 uur).
 • 8% vakantiegeld.
 • 29,5 vrije dagen en 2 collectieve vrije dagen.
 • Mobiele telefoon en laptop met een internetvergoeding van € 25,- netto per maand.
 • Leaseauto met een maandelijkse eigen bijdrage van 3% van de fiscale waarde per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Onkostenvergoeding van € 75,- netto per maand.
 • Goede pensioensregeling.
 • Tegemoetkoming in de ziektekosten van € 10,- bruto per maand.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?

Evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs met kennis van en ervaring in alle aspecten van logistiek en internationaal ondernemen. Via evofenedex nemen zij hindernissen weg in de logistiek en internationaal ondernemen en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn en slimmer vervoer tot goede opslag van gevaarlijke stoffen en meer export.

Wij zijn georganiseerd in kernthema’s: vervoer, internationale handel, magazijnen, gevaarlijke stoffen en supply chain management. Binnen deze kernthema’s werken wij in multidisciplinaire teams van projectmanagers, opleidingsadviseurs, accountmanagers, bedrijfs- en beleidsadviseurs om onze leden te voorzien van sterrenservice! evofenedex heeft een zakelijke cultuur waar persoonlijke groei en afwisseling voorop staat, zodat jij je kennis en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de hr-afdeling via 079-3467346.

Stuur ons je cv met motivatiebrief of pak je smartphone, (video)camera, Go-Pro of iets dat kan filmen. Neem een video van ongeveer 30 seconden op, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan alleen via het online sollicitatieformulier.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.