Projectleider Supply Chain Development bij Bidfood

Bidfood is een online marktplaats voor Foodprofessionals. Ze bieden een totaalpakket van food en non-food voor Horeca bedrijven. Niet tot aan de drempel maar tot in de keuken. Service en klantgerichtheid zijn daarbij belangrijke pijlers. De Supply Chain van Bidfood is in ontwikkeling en daarom wordt deze afdeling uitgebreid. Om die reden is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Projectleider Supply Chain Development

In deze functie sta je los van de dagelijkse operatie en heb je de focus op vestiging overstijgende projecten. Dit zijn projecten op het gebied van voorraadbeheer, coördinatie, analyse, management rapportage, (gevraagd en ongevraagd) advies en ondersteuning. Je neemt zelf initiatief tot het signaleren en uitwerken van nieuwe kansen en mogelijkheden en presenteert dit aan Manager Supply Chain Development. Daarnaast weet je draagvlak te creëren binnen de verschillende afdelingen bij Bidfood.

Projecten:

 • Verhuizing van de logistiek
 • Beleid ontwikkelen m.b.t. assortiment regels (product in- en uitfaseren, locaties)

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig werken aan strategisch logistieke vraagstukken;
 • Je bent counterpart van Manager Supply Chain Development en Operations Management.
 • Analyseren van vragen uit het land en uitwerken van oplossingen;
 • Je bent lid van verschillende overleggroepen waaronder procesteam voorraadbeheer.

Functie eisen:

 • Afgeronde en relevante hbo- of wo opleiding;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Analytisch sterk in combinatie met conceptueel denkvermogen;
 • In staat om strategisch en tactisch te denken en handelen;
 • Communicatief vaardig op verschillende niveaus.

Het aanbod:

Een interessante functie waarin je de ruimte krijg om je verder te ontwikkelen en er zijn concrete doorgroeimogelijkheden. Bidfood biedt naast een passend salaris (€ 52.000,- en € 65.000,- per jaar)  ook een uitstekende pensioenvoorziening, 36-urige werkweek en reiskosten. Daarnaast kan je deelnemen aan het fietsplan en worden medewerkers gestimuleerd om te gaan sporten door middel van vergoedingen.

Over Bidfood;

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op de online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. De focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

Boven alles is het een mensenbedrijf. De aanpak is persoonlijk. Samen sterk zijn met de klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander worden de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional begrepen.

Liefde voor eten en drinken verbindt Bidfood. En de klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen wordt elke dag vol trots gebouwd aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

Heb jij interesse?

Reageer dan via de Sollicitatiepagina van Logisch werving en selectie.

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?

Neem dan telefonisch contact op met Toine Giessen (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) 06-20101704 of t.giessen@logischwerving.nl.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.