Projectleider digitale transitie bij Evofenedex

Evofenedex

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Projectleider digitale transitie.

Wat ga je doen in deze uitdagende functie?

Een mooie kans waarbij je jouw ervaring en inhoudelijke kennis als projectleider/consultant verder kan verdiepen of verbreden. Je neemt graag verantwoordelijkheid voor het initiëren, uitvoeren en (mede)regisseren van een breed scala aan acties, activiteiten en projecten op het snijvlak van logistiek, supply chain management en digitalisering. Zelfstandig en in teamverband maak jij je sterk voor het aanjagen van de broodnodige digitale transitie bij mkb- logistieke ketenbedrijven. Samen met ons is jouw missie, om de komende jaren zeker de helft van de mkb-logistieke ketenbedrijven in hun logistieke proces digitaal klaar te maken.

Denk daarbij aan individuele advisering, het organiseren van events en webinars, kennisdeling via communities, het koppelen van bedrijven onderling en aan kennispartners en studenten, en het ondersteunen van bedrijven bij het gebruik van stimuleringsregelingen. Dit allemaal bij veel verschillende mkb-ledenbedrijven in een (regelmatig) uitdagende, internationale context. Jij weet als geen ander dat digitalisering opgepakt moet worden met ketenpartners samen in de logistieke keten. De start en het resultaat zijn en blijven natuurlijk altijd de internationale supply chain.

Je hebt een sterke affiniteit met logistiek en digitalisering. Je verdiept je in vraagstukken, uitdagingen, harde en zachte barrières en trends die spelen omtrent digitalisering bij mkb’ers in de logistieke keten. Je weet kansen te signaleren en te vertalen in concrete acties, projecten en samenwerkingsverbanden met overheid en andere stakeholders.

Kortom, in deze functie krijg je de unieke mogelijkheid om met veel diversiteit rondom een zeer relevant onderwerp aan de slag te gaan waar je de komende paar jaar je energie en enthousiasme goed in kwijt kunt!

Wat bieden wij jou?

Bij ons kom je terecht in de omgeving van internationaal ondernemen en logistiek waar je steeds weer wordt uitgedaagd om te komen tot nieuwe oplossingen en ideeën. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten binnen en buiten Evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team van collega’s die zich met passie inzetten voor hun vakgebied. De contacten met onze gevarieerde achterban is dan ook de kers op de taart in deze functie!

Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering, 8% vakantiegeld, 29.5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen, leaseauto, een thuiswerkvergoeding, meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioenregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Wat breng jij ons als projectleider?

  • Hbo-of universitair werk- en -denkniveau.
  • Enkele jaren werkervaring in een inhoudelijk relevante functie, liefst op het snijvlak van SCM/Digitalisering/Logistiek, waarbij je deze functie ziet als de volgende stap in jouw carrière.
  • Aantoonbare kennis van en/of affiniteit met digitalisering in de mkb-logistieke keten.
  • Je beschikt over de kwaliteit om op korte termijn een mooi netwerk van mkb-bedrijven, stakeholders en contacten bij overheden op te bouwen.
  • Je bent op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van Supply Chain en digitalisering en weet deze praktisch inzetbaar te maken en te vertalen voor anderen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Een competentie- en capaciteitentest via een extern onderzoeksbureau maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging Evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.

Kom jij ons team versterken?
Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.