Project Manager Supply Chain Solutions bij MAG45

MAG45 heeft voor haar locatie in Eindhoven een vacature voor een Project Manager Supply Chain Solutions

Een complexe rol in een internationaal speelveld welke inhoud met projectmanagement combineert.

Organisatie

MAG45 is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren wij in opdracht van onze klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben wij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. Onze historie gaat terug naar 1948. Inmiddels zijn we met meer dan 240 medewerkers actief in 16 landen wereldwijd. Sinds 2016 zijn we een volwaardige dochter van de Deense beursgenoteerde Solar Group en werken we met een nieuwe strategie verder aan winstgevende groei. De afdeling Solutions Engineering is met name verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en projectmatig implementeren van onze Supply Chain oplossingen bij nieuwe en bestaande klanten. Vanwege de reeds ingezette stevige groei zijn wij op zoek naar een Project Manager Supply Chain Solutions.

Functie

In deze functie ben je in de precontractuele fase verantwoordelijk voor het analyseren van de inkoop-  en goederenflow processen bij de (potentiële) opdrachtgever. Op basis van data- analyses en door onderzoek en interviews opgedane kennis ontwikkel je een maatwerk supply chain oplossing welke je vervolgens presenteert aan de klant. In de contractuele fase ben je hoofdverantwoordelijk voor de on time implementatie van de oplossing binnen het vooropgestelde budget. Als eerste aanspreekpunt voor zowel klant als interne organisatie draag je op pro actieve wijze zorg voor een correcte en tijdige informatievoorziening, bewaking van de voortgang,  en bijsturing waar nodig. Ten slotte houd je je bezig met het ontwikkelen van nieuwe modellen en oplossingen en het adviseren van Sales omtrent ontwikkelingen in de markt. Je werkt zeer nauw samen met vooral Sales en Procurement en je stakeholders bij de klant (Maintenance, Supply Chain, Inkoop). Je rapporteert aan de Solutions Engineering Manager.

Voorwaarden

We zijn op zoek naar een Supply Chain medior met de ambitie zichzelf te ontwikkelen tot internationaal Projectmanager. Kijk hier of je voldoet aan het gevraagde profiel:

  • Een afgeronde opleiding op universitair niveau, bij voorkeur in de richting van Supply Chain Management, Technische Bedrijfskunde of Techniek.
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een Supply Chain omgeving.
  • Uitstekende beheersing van in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal.
  • Krachtige doch tactvolle stijl van communiceren en in staat om op diverse niveaus verbinding te maken.
  • Bovengemiddeld ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen.
  • Fulltime beschikbaar en woonachtig op een redelijke afstand van Eindhoven .
  • Bereid om ongeveer 25% van de tijd te reizen binnen Europa.

Wat biedt MAG45 jou?

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. Vanwege de stevige groei is de projectenkalender goed gevuld met uitdagende en complexe projecten waarbij jij een leidende en zelfstandige rol in kan gaan spelen. Een rol met impact en welke inhoud, consultancy  en projectmanagement combineert. Het speelveld is internationaal met opdrachtgevers en collega’s over de hele wereld. MAG45 wordt gekenmerkt door korte lijnen waar volop ruimte is voor initiatieven, ontplooiing en (door)groei. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer een lease auto, telefoon, laptop, 13e maand, 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen, maken het plaatje compleet.

Solliciteren op de functie Project Manager Supply Chain Solutions

Ga jij een bijdrage leveren aan het commerciële succes van MAG45? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature via de sollicitatiebutton. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met onze recruiter Carly van Vroenhoven via 06 – 52055154.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.