Procesbegeleider Logistiek bij Scania

Scania logo

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin jij de motor bent in het proces van continu verbeteren binnen Scania Logistics Netherlands?

Scania Logistics Netherlands is de logistiek dienstverlener van de wereldwijde Scania productie units. Voor het Logistieke Centra in Hasselt en Zwolle zijn zij op zoek naar procesbegeleiders.

Wat ga jij in deze functie doen?

Als procesbegeleider bied jij ondersteuning aan het team van logistiek medewerkers om het dagelijkse logistieke proces optimaal te laten verlopen. Jij ondersteunt het team en bent continu op zoek naar de juiste balans tussen veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Hierbij maak je gebruik van de methoden en structuren die door het Scania Productie Systeem (SPS/Lean) worden ondersteund.

In de functie van procesbegeleider zorg jij dat de logistieke keten efficiënt en effectief verloopt en de verwachtte output voor de (eind)klant wordt gehaald.

Verantwoordelijkheden:

  • Instrueren van medewerkers over werkwijzen;
  • Het optimaal afstemmen van werkzaamheden en bezetting met collega procesbegeleiders;
  • Het bewaken van de veiligheid, kwaliteit en de dagelijkse voortgang van het proces, anticiperen op de dagelijkse schommelingen van de werklast;
  • Actief aandragen van de ideeën voor verbetermogelijkheden voor het eigen proces en locatie brede processen.

Dit ben jij….

Een gedreven en enthousiast persoon die graag vooruitkijkt, proactief met ideeën en initiatieven komt en die voor kwaliteit en betrokkenheid staat. Je bent communicatief sterk en weet met jouw vooruitziende blik medewerkers te enthousiasmeren.

“Vind je het leuk om in een verantwoordelijke en bewegende functie te werken, waarbij je elke dag uitdagingen mag ervaren, dan is deze functie echt iets voor jou. Ze zoeken iemand die flexibel, doordacht en enthousiast is en vooral met veranderingen overweg kan.”

Wat breng jij aan kennis en ervaring mee?

  • Afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 2);
  • Werkervaring in de logistiek in een magazijnomgeving;
  • Kennis van en affiniteit met procesverbeteringen (Lean);
  • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en besluitvaardig;
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en je spreekt goed Engels;
  • Ervaring met Word, Excel en Outlook. Ervaring met SAP is een pré.

Aanbod

Een uitdagende fulltime job in ploegendienst binnen ons logistiek centrum in Hasselt (6.00 – 14.00 uur en 14.00 – 22.30 uur). Het brutosalaris ligt tussen de €2800 – €3100 en daarnaast ontvang je ploegentoeslag en een goede reiskostenvergoeding. Verder geniet je van 27 vakantiedagen, 39 adv uren per jaar en een interessante bonusregeling. Is dit jouw baan of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anouk Brouwer (recruiter) op tel. nr. 06-28809710 of solliciteer direct via deze sollicitatielink!

Zij hanteren een eigen verklaring omtrent gedrag welke ze je vragen te ondertekenen vóór indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een andere functie binnen de supply chain? Bekijk dan het overzicht van alle openstaande vacatures >>