Planner/Inkoper bij QolorTech

QolorTech:

Wij bestaan dit jaar 40 jaar en dat gaan we groots vieren. Omdat we trots zijn op dit 40-jarig jubileum, trots dat we temidden van alle giganten overeind blijven staan, trots dat de toekomst er rooskleurig uitziet en heel trots dat we dit samen, met z’n vijftigen, bereikt hebben. QolorTech is namelijk een familiebedrijf en dat koesteren we. Een familie waar we graag bij horen, waar we iets voor elkaar over hebben en waar we samen hard werken. En waar we vooral willen dat iedereen zich veilig en op zijn plek voelt.

Door onze groei is er een vacature ter uitbreiding van de supply chain ontstaan voor de gecombineerde functie van een
Planner/Inkoper (fulltime)

Binnen onze organisatie verzorg jij de gehele productieplanning o.b.v. historie, forecast en klantorders. Hierbij bewaak je de leverbetrouwbaarheid van leveranciers en van QolorTech. Ook onderhoud je bestaande leverancierscontacten en ga je in samenspraak met je collega’s van ons lab opzoek naar nieuwe grondstoffen en nieuwe leveranciers. Zodoende is het erg belangrijk dat je alle interne en externe belanghebbenden goed informeert. Want in de praktijk is alles natuurlijk net even iets anders dan je van tevoren opgestelde productie- en inkoopplannen. Samen met Henk (manager logistiek) en Ömer (productieleider), alsook Merzieh, Cecile en Joep van de verkoopbinnendienst, overleg je regelmatig over de aanpassingen in de planning, het signaleren van knelpunten in het proces en de in te kopen grondstoffen. Natuurlijk hou jij het overzicht van de totale kosten van de productie scherp in de gaten bij al je werkzaamheden. En het zou fantastisch zijn als je ook nog verbetervoorstellen doet en die om weet te zetten in relevante acties ten aanzien van onze supply chain. Het werken als planner/inkoper in onze dynamische organisatie is uitdagend, afwisselend en vraagt van je dat je sterk in je schoenen staat, een flexibele houding hebt en goed kunt communiceren. Tot slot draag je bij aan de inrichting en optimalisatie van ons ERP-systeem.

Om succesvol in deze functie te kunnen zijn, denken we dat je het volgende nodig hebt:

  • Een HBO-werk- en -denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding supply chain of logistics management;
  • Ervaring met total cost of ownership in een productiebedrijf teneinde doorlooptijden te optimaliseren en kostenbesparingen te realiseren;
  • Goed prioriteiten kunnen stellen en zelfstandig kunnen werken;
  • En Nevi 1 en 2 diploma’s zijn een pre.

Wat krijg je ervoor terug?

Een fijne informele en collegiale werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid, een salaris o.b.v. je ervaring dat tussen € 3.500 – € 4.000 bruto per maand ligt, 25 vakantie dagen o.b.v. een volledige werkweek, een 13e maand en volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Ook kan je zo nu en dan deelnemen aan de kickboks-sessies of een stoelmassage ontvangen.

Uitnodiging:

Ben je enthousiast en wil je deelgenoot worden van onze QolorTech-familie?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Ellen Isaäcson (HR Manager) via onze sollicitatiepagina of pz@qolortech.nl. Mocht je nog inhoudelijke vragen over de functie hebben, dan kan je contact opnemen met Paul van Mil (plantmanager) op nummer 06-12280715 of bekijk onze website: www.qolortech.nl. En binnen 2 weken krijg je bericht of we je willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.