Planner bij Solidus Solutions

Over de functie:

Als Planner weet jij natuurlijk als geen ander hoe je een productieplanning zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Daar zit je kracht en toegevoegde waarde. Wat deze functie voor jou als professional interessant maakt, is dat we op het punt staan om het nieuwe ERP systeem Navision OMP uit te rollen op de locatie Oude Pekela Converting. Voordat we deze voor Solidus Solutions belangrijke stap zetten en ‘live’ kunnen gaan, moet er nog veel werk worden verzet. En daar zien wij een speciale rol voor jou als planner weggelegd!

Na een uitgebreid inwerkprogramma, waarin je op onze locatie in Corby (UK) Navision OMP en de planning dynamiek van onze organisatie leert kennen, ga je aan de slag bij onze Converting vestiging in Oude Pekela. Jij krijgt de belangrijke verantwoordelijkheid om de systeeminrichting en systeemsettingen in de testomgeving te valideren, zodat de latere ‘livegang’ van Navision zonder grote problemen zal verlopen. En onze planners straks optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe mogelijkheden die het systeem biedt.

Wij vertrouwen daarbij in ieder geval graag op jouw inzichten en geven je de ruimte om de planningsmodule binnen Navision voor Oude Pekela zo efficiënt mogelijk in te richten.

Onze verwachtingen

  • Je hebt een hbo- werk- en -denkniveau en kennis van planningsmethodieken, Supply Chain management en Navision/OMP is een pre.
  • Minimaal drie jaar ervaring als planner in een productie georiënteerde internationale omgeving en uitstekende beheersing van de Engelse taal.
  • Je hebt oog voor de korte en de lange termijn en komt met een gestructureerde werkaanpak tot aantoonbare resultaten.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het implementeren van ERP systemen.
  • Je wordt graag uitgedaagd het beste uit jezelf naar boven te halen en durft anderen ook aan te spreken op het nakomen van afspraken.
  • Je bent bereid om voor je werk te reizen en werkt tijdens de inwerkperiode steeds enkele dagen achter elkaar op onze vestiging in Corby (UK).

Ons aanbod

Als Planner bij SOLIDUS SOLUTIONS bieden we jou een uitdagende functie, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket, goede opleidingsfaciliteiten en een podium om jouw ambitie als jonge professional in een internationale en dynamische productie omgeving waar te maken. En een prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s en gaat waarin je veel verantwoordelijkheid, uitdaging en zelfstandigheid ervaren. Net als jij heeft onze organisatie ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van maken.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 375 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 13 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website: www.solidus-solutions.com.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Planner, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 29 maart 2019.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je altijd even contact opnemen met Anita Trip (Group Supply Chain Manager) via telefoonnummer 06-23868083 of via email: anita.trip@solidus-solutions.com.

Klik hier om te solliciteren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.