Peter Appel Transport neemt A. van der Meulen Transport over

Transportbedrijf Peter Appel Transport in Middenmeer en A. van der Meulen Transport in Drachten werken al langdurig met elkaar samen en hebben diverse gemeenschappelijke opdrachtgevers. Bij gebrek aan opvolging binnen het familiebedrijf van directeur Ate van der Meulen, neemt Peter Appel Transport de activiteiten van A. van der Meulen Transport nu over.

Beide ondernemingen zijn actief in contract- en fooddistributie, opereren in dezelfde geografische markt en sluiten prima bij elkaar aan. ‘Onze bestaande klanten kunnen nu ook gebruik gaan maken van het netwerk van Peter Appel Transport’, aldus een tevreden Ate van der Meulen.

A. van der Meulen Transport gaat door onder dezelfde naam en op dezelfde locatie. Het bestaande management blijft de dagelijkse leiding houden, maar krijgt ondersteuning van het management van Peter Appel Transport.

Na overname van de negentig personeelsleden en vijftig voertuigen van Van der Meulen telt het bedrijf 1225 medewerkers, zeshonderd eigen trekkende eenheden en meer dan 35 standplaatsen in Nederland en België.