Overname Every Angle door Magnitude Software

Every Angle

Magnitude Software heeft de overname aangekondigd van Every Angle Software Solutions, een provider die gebruikers van door SAP beheerde organisaties in staat stelt hun operationele prestaties te optimaliseren door inzichtelijke en flexibele bedrijfsanalyses mogelijk te maken. Magnitude helpt wereldwijd duizenden zakelijke gebruikers het beheer van hun data te vereenvoudigen en daarmee productiviteitswinst te behalen.

‘De missie van Magnitude is om het complexe applicatielandschap voor onze klanten te vereenvoudigen en hen te helpen aanzienlijke productiviteitswinsten te realiseren door de beloofde waarde van bedrijven als SAP vrij te maken’, meldt Chris Ney, chairman en CEO van Magnitude Software. ‘Every Angle deelt een soortgelijke missie: het leveren van superieure data-analyses en -toegang om operationele inzichten en efficiëntie te ontdekken, wat het een ideale aanvulling maakt op de productfamilie van Unified Application Data Management van Magnitude.’

Als grootste wereldwijde ERP-aanbieder vertegenwoordigt SAP een aanzienlijke marktkans voor de gecombineerde oplossingen van Magnitude en Every Angle. SAP’s Data 2020: State of Big Data-rapport benadrukt de behoefte aan beter Enterprise Data-management, inclusief de mogelijkheid om applicatiedata te verenigen. Het gezamenlijke Magnitude/Every Angle-portfolio toont de directe behoefte hiervoor aan door gebruikers in staat te stellen inzichten te verwerven en belangrijke bedrijfsproblemen te identificeren en deze op te lossen, terwijl de complexiteit van de datastructuren van SAP wordt verborgen.

SAP Application Data Management-oplossingen

Every Angle Software Solutions vormt een aanvulling op Magnitude’s set van uitgebreide SAP Application Data Management-oplossingen, inclusief het agile SAP-databeheer van Innowera en SAP Central Finance-integratie via Magnitude SourceConnect. Naast toegang tot deze producten kunnen klanten van Every Angle ook gebruik maken van het volledige Unified Application Data Management-portfolio van Magnitude, dat ontworpen werd om het gefragmenteerde digitale landschap voor zakelijke doeleinden te benutten door middel van vereenvoudigde toegang tot data, management, analytics en rapportages.

‘We zijn verheugd over de toetreding tot Magnitude, omdat het beide bedrijven de mogelijkheid biedt de wereldwijde expansie te versnellen, terwijl het SAP-klanten een ongeëvenaard, uniform portfolio voor applicatiedatabeheer biedt, inclusief een agile analytics suite’, aldus Fred Hermans, CEO van Every Angle. ‘We delen een visie van het vereenvoudigen van de toegang tot en analyse van gegevens van ERP-systemen waarmee onze klanten de bedrijfswaarde die zij met deze systemen realiseren, kunnen vergroten.’