Operationeel Site Manager bij Ahold Delhaize

Aholad Delhaize

Het landelijk distributie centrum (LDC) in Geldermalsen belevert dagelijks onze regionale distributiecentra en homeshopcenters met zogenaamde ‘slow moving & specialty goods’. Denk hierbij aan geneesmiddelen, tabak en gevaarlijke stoffen. Je runt de site samen met je Site MT bestaande uit een operationeel manager productie, een operationeel manager besturing en een HR Business Partner Het team wordt ondersteund door een managementassistente en de supervisor flex is de linking pin naar het uitzendbureau. In het DC werken bijna 1.200 medewerkers, zowel in dienst van Albert Heijn als via het uitzendbureau.

Je maakt onderdeel uit van het MT van Logistics. Je rapporteert aan Marjon de Koning (VP Logistics). Samen met de overige MT leden ben je verantwoordelijk voor het totale Logistics resultaat, en draag je actief bij in de diverse verbeterprojecten.

Als Site Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de missie en visie van Albert Heijn: we zijn het meest gezonde en geliefde bedrijf van en voor Nederland. Dit is binnen logistics vertaald naar het programma ‘DC van Morgen’. Hierin draag je met je team bij aan de 4 ambities die we daarin hebben:

  • Wij zijn de veiligste van Nederland.
  • Wij gooien niets meer weg.
  • Wij vinden het gaaf om hier te werken.
  • Wij gaan gezond naar ons pensioen.

Binnen DC van Morgen spelen onderwerpen als veiligheid, logistiek vakmanschap, durven en doen en een fitte organisatie een cruciale rol.

Je bent verantwoordelijk voor running & changing the business. Iedere dag de winkels optimaal beleveren is topsport en vraagt ook dagelijkse persoonlijke aandacht en beslissingen van het MT.

Running the business


Als Site Manager combineer je een omvangrijke lijnverantwoordelijkheid met stakeholder management binnen Albert Heijn (o.a. Logistics support, transport, replenishment en facility) en het uitzendbureau.

Je bent verantwoordelijk voor een miljoenen budget waarvan het grootste deel bestaat uit loonkosten. Landelijke support vanuit finance is er door de business controller die ook participeert in het MT Logistics. Tot de belangrijkste KPI’s behoren onderwerpen als kwaliteit van de logistieke operatie en processen, het halen van de budgetten, het en de fysieke/sociale veiligheid en de betrokkenheid van de medewerkers.

Het LDC moet vanwege het assortiment geneesmiddelen en oliën voldoen aan specifieke, strenge wetgeving.

Vanwege het belang van de OR en de vakbonden en de transparante en eerlijke relaties die Albert Heijn met hen onderhoudt, is ervaring met deze belangrijke stakeholders een pre.

Changing the business

Changing the business betreft het “DC van Morgen”. De basis hiervan is dat lokaal ruimte is om bottom up verandering tot stand te brengen en zo onze ambities te realiseren. Om daadwerkelijk tot verandering te komen wordt centraal en lokaal veel geïnvesteerd in persoonlijke leiderschaps- en teamontwikkeling. Als Site Manager speel je hier een grote rol in.

De diversiteit op de site is groot in termen van achtergrond, opleidingsniveau, leeftijd en cultuur. Als site manager schakel je continue en vind je aansluiting bij alle niveaus zodat je een grote groep mensen bereikt, verbindt en beweegt.

Daarnaast is Albert Heijn in haar Supply Chain innovatie gedreven. Succesvolle implementaties van innovaties en procesoptimalisaties is een co-creatie tussen o.a. de afdelingen Logistics Support, Value Chain Development en de DC’s.

Naast de verantwoordelijkheid voor de site is er ook een landelijke portefeuille-verantwoordelijkheid voor operationele vraagstukken die over alle sites heen gaan.

Wij vragen

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, +- 10-12 jaar relevante werkervaring in een operationele omgeving;
  • Een mens- en resultaatgerichte aanpak. Iemand die besluitvaardig en daadkrachtig is en durft te bevragen en aan te spreken. Dit door een natuurlijke voorkeur om te werken vanuit contact;
  • Je durft anders te denken; je bent niet bang om te vertragen om daarna te kunnen versnellen;
  • Iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat en begrijpt dat het imago van een Site Manager onder medewerkers sterk kan variëren door ontwikkelingen die niet altijd te voorzien zijn;
  • Je bent een voortrekker. Je laat daarin zelfreflectie en leervermogen zien, en weet dit ook bij anderen te ontketenen;
  • Je beschikt over een flexibele instelling, het draaien van piketdiensten in jouw daarin ook niet vreemd.

Wij bieden

Een baan in het kloppend operationeel hart van ons bedrijf! Een kans om samen met alle collega’s in de AH operatie in een zeer dynamische tijd het verschil te maken voor onze medewerkers en Albert Heijn.  Een betrokken team dat hard werkt, lol heeft en voor gezamenlijk succes gaat.

Verder een dynamische werkomgeving met een afwisselend takenpakket.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze mooie rol kun je contact opnemen met Sebastiaan Taling, Talent Acquisition Specialist Support Functions: sebastiaan.taling@ah.nl of op telefoonnummer +316 824 828 59.

Interesse?


Solliciteer via deze link

geen bureaus.. geen acquisitie!

ps. Ahold Delhaize (inclusief AH, ETOS en Gall) staat niet toe dat deze vacature voor commerciële doeleinden gebruikt zal worden door een contractor cq agency. Bureau kandidaten die toch ongevraagd voorgesteld worden zullen niet in overweging genomen worden.