Ook Duitse website voor De Bijenkorf

De Bijenkorf

De Bijenkorf beschikt nu ook over een website voor de Duitse consument. De nieuwe website volgt op een succesvolle online uitrol in België. Bestellingen bij het luxe warenhuis worden geleverd vanuit het recent geopende distributiecentrum in Tilburg.

De nieuwe website deBijenkorf.de telt momenteel ruim duizend merken op het gebied van dames-, heren- en kindermode, cosmetica, sieraden, wonen en vrijetijd. Daaronder namen als Balenciaga, Dior, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Prada, Saint Laurent en Versace. Op termijn komen hier ook nog tal van andere merken bij.

Nieuw distributiecentrum De Bijenkorf

Alle Duitse orders zullen vanuit Nederland verstuurd worden. Eind augustus vond de officiële opening plaats van het nieuwe distributiecentrum van De Bijenkorf in Tilburg, ter vervanging van de magazijnen in Woerden en Waalwijk. Het centraliseren van de logistiek moet de efficiëntie van het warenhuis verhogen. De nieuwe site meet 82.000 m². Overigens bedient het Tilburgse dc ook de Belgische consument.

Bezorging binnen twee werkdagen

Online bestellingen die voor 14.00 uur bij De Bijenkorf zijn geplaatst, worden binnen twee werkdagen bij de consument thuisbezorgd. Het contactcenter in Essen neemt de klantenservice en het support voor de Duitse markt op zich.