Nieuwe website biedt interactief overzicht IT-leveranciers en -oplossingen

website

Supply Chain Media lanceert itsubwaymap.com, een nieuwe website als uitbreiding op de bekende IT Subway Map. Sinds kort is deze voor iedereen beschikbaar en te gebruiken.

De website maakt het mogelijk om de IT Subway Map op verschillende manieren interactief te gebruiken. Niet langer kunnen alleen de verschillende metrolijnen aangeklikt worden.

Bedrijven die op de IT-Subway map staan, hebben de mogelijkheid informatie over hun geboden oplossing te introduceren. Per lijn is daardoor duidelijk welke oplossingen op de markt beschikbaar zijn. Dit maakt het voor bedrijven op zoek naar IT-oplossingen makkelijk en overzichtelijk om de verschillende opties te bekijken en te vergelijken.

IT-nieuwspagina op website

Klik op een supply chain-proces, op de kaart gevisualiseerd door metrolijnen, zie direct welke bedrijven hier oplossingen voor bieden en klik op de naam voor nadere toelichting. Of ga direct naar de software vendor-pagina en filter op het supply chain-proces dat uw interesse heeft.

Naast een verdere uitbreiding van de bekende IT Subway Map vindt u op de website ook een IT-nieuwspagina, interessante publicaties en handige links van IT-leveranciers die op de Subway Map staan.