Nieuw recruitmentplatform: Inspired-Jobs

Wervings- en selectiebureau Inspired-Search komt met Inspired-Jobs, een nieuw recruitmentplatform waar corporate recruiters en kandidaten elkaar snel kunnen vinden. Het platform bestaat uit individuele modules voor logistieke, transport-, productie- en supply chain-vacatures.

De corporate recruiter of HR-manager maakt gebruik van het netwerk en de expertise van Inspired-Search en kan delen van het recruitmentproces binnen Inspired-Jobs uitvoeren. De recruiter bepaalt hiermee zelf hoeveel tijd hij aan een vacature wil besteden. Door één druk op de knop ‘pusht’ de recruiter de vacature naar honderden professionals via verschillende (social) media, LinkedIn jobposting en de Inspired-App.

De binnengekomen sollicitaties beheert de recruiter in één overzichtelijke online portal waarin alle vacatures van de organisatie zichtbaar zijn. De recruiter heeft ook de mogelijkheid kandidaten uit te nodigen om, naast hun C.V., een eerste indruk van zichzelf te geven door een online structured video interview.

De kandidaat blijft met de Inspired-App en Inspired-Jobs-website altijd op de hoogte van de laatste vacatures. In de Inspired-App geeft de kandidaat zijn interessegebieden aan en ontvangt ook direct bericht bij een nieuwe vacature. Met een paar simpele stappen solliciteert de kandidaat ook gemakkelijk op een vacature naar keuze.