Nieuw evenement: S&OP Vendor Day

S&OP Vendor Day

Supply chain professionals hebben grote behoefte aan praktische informatie en het delen van kennis onder collega’s, binnen en buiten de eigen organisatie. Dat bleek in december uit onderzoek van Supply Chain Media, dat daar met de SCM Professionals Club op inspeelt. Bijvoorbeeld met een nieuw evenement: de S&OP Vendor Day.

De SCM Professionals Club zorgt ervoor dat vakgenoten elkaar ontmoeten en elkaar verder helpen. Aan de hand van het gedane onderzoek is een informatiebehoefte-matrix opgesteld. Hierin is goed zichtbaar wie kennis in huis heeft en wie deze kennis graag wil opdoen. Deze beide partijen bij elkaar brengen doet de SCM Professionals Club via de bekende events en workshops, maar nieuwe hot topics vragen ook om nieuwe evenementen. Het eerste resultaat is de nieuwe S&OP Vendor Day, die Supply Chain Media 13 oktober organiseert.

Digitaal ontmoeten

Een andere mogelijkheid die de SCM Professionals Club wil bieden, is de professionals digitaal samenbrengen door middel van Slack, een wereldwijd gebruikt platform waar informatie en conversaties zijn georganiseerd in zogeheten ‘channels’. In deze channels kunnen supply chain professionals gesprekken aangaan met vakgenoten, ook buiten de eigen organisatie, over relevante onderwerpen. Gesloten channels met collega’s zijn uiteraard ook een optie, bijvoorbeeld om processen of projecten te bespreken.

Interesse in de SCM Professionals Club?

Geïnteresseerde supply chain managers en -directeuren, in vaste dienst bij een productiebedrijf, groothandel of retailer, kunnen zich als lid van de SCM Professionals Club aanmelden door een mail te sturen naar: marketing@supplychainmedia.nl.