Maurice Geerars van Fabory op ERP in 1 Day

Maurice Geeraars, supply chain director bij Fabory, zal op 11 oktober aanstaande een presentatie houden over de rol van add-ons tijdens de allereerste editie van ERP in 1 Day. Geerars houdt zich bij de groothandel in bevestigingsmaterialen hoofdzakelijk bezig met optimalisaties binnen de wereldwijde supply chain. Het ERP-systeem (SAP R3) speelt hier een centrale rol in.

Op donderdag 11 oktober organiseren Supply Chain Magazine en Next Enterprise de allereerste editie van ERP in 1 Day. Deze studiedag zal plaatsvinden in Hart van Holland in Nijkerk. Om het onderwerp ERP meer onder de aandacht te brengen, staat de zeer uitgebreide en kwalitatieve studiedag in het teken van het overbrengen van kennis, zodat middelgrote tot grote bedrijven meer uit hun ERP-investeringen kunnen halen of zich beter kunnen voorbereiden op investeringen in de toekomst.

Naast keynotes van Christian Titze, Research director bij Gartner, en Leo van Alphen, Senior Vice President Philips Electronics, zijn er topsprekers uit verschillende sectoren aangetrokken voor het overbrengen van deze kennis. In een van de 16 paralleltracks spreekt Geerars van Fabory over de afstemming tussen ERP en de rol van add-ons voor vernieuwende supply chain-concepten zoals VMI.

Naast de supply chain functie is Geerars verantwoordelijk voor de internationale accounts en specialiseert hij zich in logistieke concepten die ten doel hebben om de Total Cost of Ownership te verlagen. Voorheen bekleedde Geerars de functie als logistiek manager bij Unilever en Supply chain manager bij Wolseley Benelux.