Marketeer Lezersmarkt & Events bij Supply Chain Media

Supply Chain Media

Zoek jij een afwisselende baan in de B2B-mediawereld? En vind je het tof om in een internationaal georiënteerde omgeving te werken? Dan is Supply Chain Media op zoek naar jou!

Als (junior) marketeer Lezersmarkt & Events heb je een duidelijk doel: het vergroten van het bereik onder professionals. Hiervoor heb je eigen magazines en websites, e-nieuwsbrieven, businessclubs en evenementen, en social media als LinkedIn, Instagram en YouTube tot je beschikking.

Je krijgt de vrijheid om de meest creatieve ideeën om te zetten in marketingplannen. Die plannen voer je ook zelf uit, maar dat hoef je niet alleen te doen. Naast jouw directe collega’s kan je putten uit een netwerk van gespecialiseerde freelancers, zoals grafisch ontwerpers, fotografen, redacteuren en audiovisuele technici.

Wat ga je precies doen?

  • Het bereik vergroten van onze magazines, websites, e-mail-nieuwsbrieven en sociale mediakanalen, waaronder LinkedIn.
  • Het laten groeien van ons abonneebestand en het ledenaantal van onze businessclubs.
  • Het jaarlijks organiseren van twee grote, internationale congressen en twee Nederlandse evenementen. Jij regelt de locatie en de aankleding, schakelt met de cateraar en begeleidt de audiovisuele technici op de dag zelf voor goede video-opnames en een after-movie.
  • Daarnaast zijn er jaarlijks twee Nederlandstalige talkshows in de studio, waar jij in de regiekamer zorgt voor de juiste beelden voor de kijkers thuis.
  • Voor alle evenementen zorg jij voor de promotie om het juiste publiek aan te trekken.

Wat doet Supply Chain Media?

Wij delen kennis met supply chain professionals en brengen deze mensen bij elkaar. Dit startte destijds met het uitgeven van vakbladen in het Nederlands en in het Engels. Inmiddels is Supply Chain Media meer dan dat en beschikken we over eigen websites, evenementen, sociale media, businessclubs en in-company workshops.

Wat is onze grootste uitdaging?

We onderscheiden ons van onze concurrenten door het zelf creëren van nieuwe content, zoals redactionele artikelen en video’s; geen ingestuurde persberichten, geen fake nieuws. Daarom is onze content waardevol en eigenlijk een must-read voor iedereen in de supply chain-wereld. Helaas kent nog niet iedereen ons, of weten ze niet wat we naast het uitgeven van vakbladen nog meer doen. Help jij ons Supply Chain Media op de wereldkaart te zetten?

Wat staat er op je cv?

  • Een hbo-werk- en denkniveau en een opleiding of ervaring in de richting van marketing.
  • Competenties zoals stressbestendig, proactief, secuur, zelfstandig en creatief zijn.
  • Eventueel ervaring met MailChimp en WordPress.
  • Affiniteit met sociale media.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een klein team met Niels, Hugo, Nicole en Martijn. Supply Chain Media heeft na twaalf jaar nog steeds de kenmerken van een succesvolle start-up, met korte lijnen, grote wendbaarheid en veel eigen verantwoordelijkheid. Via een groot persoonlijk en internationaal netwerk is er toegang tot vrijwel alle belangrijke, bekende bedrijven.

Dus wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Stuur dan je cv en een korte motivatiebrief naar martijn.lofvers@supplychainmedia.nl.

Wil je liever eerst meer weten over de functie? Bel of WhatsApp dan met Nicole Messink op 0654920175.