Manager Supply Chain Planning bij Levarht

Fulltime | Aalsmeer

De ideale kandidaat voor deze Manager Supply Chain Planning positie

Voor Levarht in De Kwakel, pionier in de internationale handel in groente en fruit, zoeken wij de nieuwe manager Supply Chain Planning. Om de keten ‘van land tot klant’ optimaal in te richten, zijn efficiënte Supply Chain processen van onschatbare waarde.

Als manager Supply Chain Planning ben je als bruggenbouwer tussen in- en verkoop en de operationele afdelingen, verantwoordelijk voor het optimaliseren van deze processen en het opzetten van planningen en prognoses. Verbinden zit je in het bloed. Maar altijd met daadkracht en focus op het resultaat. Onder jouw leiding ontwikkelt de afdeling Supply Chain Planning zich tot een regie-afdeling die altijd in control is.

De afdeling is in opbouw en jij speelt een belangrijke rol in het uitbouwen van de afdeling. Daarnaast word je betrokken bij verschillende verandertrajecten binnen de operatie, waaronder de implementatie van een nieuw ERP pakket. Ben jij de resultaatgerichte, verbindende manager met Supply Chain achtergrond die deze nieuwe functie gaat opzetten en uitbouwen? Dan komen we graag met je in contact!

Te behalen resultaat

Optimale Supply Chain planning/prognose
Verder op- en uitbouwen afdeling SCP
Implementatie ERP (Navision)

Functie eisen

Achtergrond in Supply Chain Management
Leidinggevende ervaring (+/- 3 jaar)
Lean achtergrond, Green Belt

Werkomgeving

Pioneersgeest
Internationaal
Import/Export, Logistiek

Locatie & Voorwaarden

De Kwakel
Dienstverband: Fulltime

Te behalen resultaat voor deze Manager Supply Chain Planning

Als Manager Supply Chain Planning optimaliseer je de planning en prognose voor de operationele afdelingen (Productie, Transport en Logistiek).
Je stuurt hierin de medewerkers van de afdeling Supply Chain Planning aan (4 personen) en geeft richting aan de verdere professionalisering van de afdeling.
Op basis van de inrichting in het nieuwe ERP realiseer je nieuwe efficiënte Supply Chain processen door de gehele organisatie heen en ben je de verbindende factor die mensen mee kan nemen in deze transitie;

Welke kennis, kunde & verantwoordelijkheden verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding Logistiek en Economie of Supply Chain en 5-7 jaar werkervaring in Supply Chain Management, waarvan minstens 3 jaar in een leidinggevende functie.
Je bent in staat om afdelingen te verbinden, processen optimaal in te richten en de afdeling Supply Chain Planning vorm te geven. Je bent resultaatgericht, efficiënt en accuraat.
Je wordt verantwoordelijk voor de verdere opbouw van de afdeling Supply Chain Planning, bent de rechterhand van de Directeur Operations en draagt zorg voor een soepele implementatie van het nieuwe ERP pakket en bijbehorende processen.

Werkomgeving, collega’s & bedrijfscultuur bij Levarht

Gedreven door haar pioniersgeest is Levarht continue op zoek naar kansen om de meest verse groenten en fruit in het winkelschap te krijgen. Zij regisseren de keten van land tot klant en streven altijd naar de optimale – vaak kortste – weg;
Een informele werksfeer en open cultuur, samen met collega’s de wereld van verse groenten en fruit voorzien!
Levarht levert niet alleen gezonde producten, zelf zijn ze ook gezond. Een ambitieus, maar ook een no-nonsense familiebedrijf met een leidende positie op tal van internationale markten.

Locatie & voorwaarden

De werklocatie is omgeving Aalsmeer
De contractvorm is een dienstverband
De startdatum is z.sm.
De taal die deze professional dient te spreken is Nederlands en Engels. Kandidaten die geen Nederlands spreken hoeven niet te reageren / Candidates who do not speak dutch do not need to respond.
Het vereiste opleidings niveau is: HBO
Vereiste jaren ervaring in deze functie: 3 t/m 5 jaar

 

Wil je solliciteren op deze Manager Supply Chain Planning positie?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan zien wij je cv en optioneel je motivatie graag tegemoet.

Solliciteer direct middels deze link met de volgende gegevens:

Recent bijgewerkt en duidelijk gestructureerd cv in Word formaat waarin duidelijk de gevraagde eisen staan beschreven.

Motivatie in de IK-vorm, waarin je reflecteert op de functie eisen.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met Laura de Jong op 070-3071354