Manager Planning en Logistiek bij Burg Siroop

Burg Siroop Logo

Burg Siroop B.V. is een familiebedrijf in Ter Aar, welke siropen produceert voor zowel de bekende A-merken als private label. Binnen de gehele Burg Group wordt veel waarde gehecht aan innovatie en groei. Om dat op logistiek gebied verder te ontwikkelen en door te voeren is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een echte people manager voor de functie van:

Manager Planning en Logistiek

Als Manager Planning en Logistiek geef je leiding aan 3 planners, een logistiek administratief medewerker en 4 medewerkers expeditie waaronder een meewerkend voorman. In deze functie ben je lid van het lokale MT. Je houdt je bezig met het zo efficiënt mogelijk inrichten van het end-to-end Supply Chain proces, waarbij een goede leverbetrouwbaarheid naar de eindklant (Retail) een belangrijk doel is. Naast het managen van je team én het proces krijg je de mogelijkheid om ideeën en voorstellen te presenteren ter optimalisatie van het proces. Het is een complexe omgeving met het continu in- en uitfaseren van producten, veel verschillende producten, verschillende verpakkingsvormen en hoge eisen van de klanten.

Verder houd jij je bezig met:

  • mede vormgeven en implementeren van de site strategie
  • deze vertalen naar operationele plannen en doelstellingen
  • ontwikkelen en motiveren van de medewerkers in je team;
  • leidende rol in het verder optimaliseren van de planning en het S&OP proces
  • leidende rol in het verder optimaliseren van de fysieke en administratieve goederenstroom
  • deelnemen in optimalisatieprojecten zowel intern als extern

Aanbod

Burg Siroop biedt een passend salaris (tussen € 3.200 en € 4.000,- bpm) voor deze functie, een goede pensioensregeling en 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

Over Burg Siroop

Burg Group is een oer-Hollands familiebedrijf en toonaangevend Europees producent van azijnen, limonadesiropen, automotive- en reinigingsartikelen. Daarnaast is Burg Group vooruitstrevend in haar doelen omtrent duurzame bedrijfsvoering waarbij de ambitieuze doelstelling is gesteld om per 2035 energieneutraal te kunnen produceren.

Burg Siroop is een onderdeel van deze groep en heeft continue focus op innovatie en ontwikkeling van de medewerkers.

De ideale Manager Planning en Logistiek

Heeft affiniteit met leidinggeven in Supply Chain en/of Logistiek en wil zich daar verder in ontwikkelen. Je kan communiceren op verschillende niveaus en bent cijfermatig (Excel) sterk. Klachten van klanten weet je om te zetten in kansen en dit te vertalen naar een passende Business Case. Daarnaast overzie je het totale proces en verzand je niet in de details. Je houdt van een hands-on omgeving waarbij de lijnen kort zijn en snel kan schakelen.

Heb jij interesse?

Reageren op deze vacature kan via deze link naar de website van Logisch werving en selectie. Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure? Neem dan telefonisch contact op met Toine Giessen (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) 06-20101704 of t.giessen@logischwerving.nl.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.