Manager Operations Product bij EK Fashion

EK Fashion

Hoevelaken, 31-38,75 uur per week

EK Fashion is de retail-serviceorganisatie in Nederland die zelfstandige ondernemers in de mode ondersteunt op alle aspecten van hun bedrijf. Een belangrijke pijler van de dienstverlening is een breed assortiment private label in dames-, heren- en kindermode. Door innovatie, upgrading en internationalisatie zijn de brands erg hard gegroeid in de afgelopen jaren. Om met name de achterkant van deze activiteit verder te professionaliseren zijn we op zoek naar een ervaren Manager Operations die samen met de diverse teams zowel de logistieke als ook IT-processen naar een nieuw niveau kan brengen.

Gezien de complexiteit van de processen wordt ervaring met retail, in het bijzonder fashion/sport/lifestyle, op prijs gesteld.

Wat ga je doen?

 • Vanuit de business doelstellingen en in afstemming met diverse stakeholders breng je het proces in kaart van de eigen labels van EK Fashion, van design tot de verkoop tot productie en aftersales.
 • Analyse en verbetering van de logistieke processen.
 • Analyse en verbetering van de informatieprocessen (focus op Product Lifecycle Management, Order Management System en B2B).
 • Je bent de primaire verantwoordelijke voor de relatie met externe dienstverleners.
 • Je zult intensief samenwerken en deel uit maken van de verschillende productteams binnen de divisies en de internationale groep. Dit betreft zowel heren, dames als Baby & Kids.

Wat vragen wij jou?

 • Je hebt een afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding.
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in logistiek, IT, fulfilment.
 • Je hebt ervaring met een logistiek/operations rol binnen een dynamische en internationale omgeving.
 • Je bent analytisch sterk, hebt een sterke commerciële drive en bent snel in staat de business requirements te vertalen.
 • Je hebt inzicht in de impact op de verschillende (commerciële) processen.
 • Je bent nauwkeurig, communicatief sterk en een vernieuwer.
 • Je kunt zelfstandig opereren, je bent proactief met een pragmatische instelling en in staat om holistisch te denken, ook binnen een divers stakeholders model.
 • Verder ben je leergierig en op de hoogte van de laatste technologieën. Je rapporteert aan de Manager Fashion heren, dames, kids.

De sfeer in ons bedrijf is open en direct. Onze kernwaarden zijn passie, plezier, performance en verbinden.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een fijne, informele werkplek op kantoor in Hoevelaken én de mogelijkheid om thuis te werken. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en eigen initiatief vinden wij belangrijk. Zo kun je bij ons onder andere gebruik maken van het online learning platform GoodHabitz om je ontwikkeling een boost te geven. Ook kun je lekker sporten in onze eigen gym in Hoevelaken, zo blijven we allemaal gezond en fit!

Ook bieden wij je:

 • Een marktconform salaris en 8% vakantiegeld.
 • 28 vakantiedagen en 38 roostervrije uren per jaar op fulltime basis. Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38,75 uur.
 • Een laptop en telefoon.
 • Reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor gaat en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis aan het werk bent.
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Detailhandel, waarbij wij meer dan de helft van de premie betalen.
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid voor het kopen of verkopen van vakantiedagen.

Waar kom je terecht?

EK Fashion levert diensten aan zelfstandige retailers die zijn gespecialiseerd in mode en ondersteunt bij de dagelijkse bedrijfsvoering van hun modewinkel. Vrijheid en zelfstandigheid staan hierbij altijd centraal. De ondernemer bepaalt zelf welke samenwerking het beste bij haar/hem past. Dit kan variëren van ondersteuning in de backoffice tot meer intensieve samenwerkingsvormen. De grenzen tussen de samenwerkingsvormen zijn niet zo scherp en varianten zijn ook mogelijk.

EK Fashion is een onderdeel van EK Nederland.

Je komt terecht in een leuk, jong E-commerce team met een informele werksfeer. Je stemt regelmatig af met de E-Commerce Coördinator, met wie je nauw samenwerkt.

EK Nederland

EK Nederland (onderdeel van onze Europese moederorganisatie EK) is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. Op de Nederlandse markt zijn wij actief met onze divisies EK Fashion, EK Living, EK DIY, EK Sport en EK Books. We werken samen met ongeveer 1.500 zelfstandig ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches mode, wonen, doe-het-zelf, sport en boeken (o.a. INTERSPORT, Runnersworld, Hubo, Decorette en Libris/Blz.).

Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Bij EK Nederland zetten zo’n 300 mensen zich met veel passie in om de retailpartners van EK zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zowel in hun winkels als online.

* EK Nederland is een handelsnaam van Euretco B.V.

Interesse?

Ben je direct enthousiast en kun je niet wachten om jezelf aan ons voor te stellen? Solliciteer dan meteen via het sollicitatieformulier op onze website!

Heb je vragen?

Vragen of meer informatie over de procedure? Neem dan contact op via ons contactformulier op werkenbij.ek-retail.com/portal-over-het-bedrijf/contact-en-route.

Niet voor jou, wel voor een andere professional?

Past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek, maar wil je wel iemand aanbevelen? Deel deze vacature dan vooral!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.