Logistiek Engineer bij Wasco

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met bijna 50 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 420 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Mede door onze 36 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.

Voor onze Logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een
Logistiek Engineer M/V

Ben jij analytisch sterk en op zoek naar een professionele logistieke omgeving die volop in beweging is?

Wat ga je doen als Logistiek Engineer?

 • Het uitvoeren van (complexe) data-analyses.
 • De logistieke processen onderhouden, analyseren en optimaliseren, waarbij je let op kwaliteit, efficiency, veiligheid en betrouwbaarheid.
 • Introduceren, verbeteren en standaardiseren van nieuwe en bestaande processen;
 • Als eigenaar van de verbeterprocessen werk je samen met alle disciplines binnen Wasco en waarborg je dat de implementaties succesvol worden afgerond;
 • Je bent het boegbeeld als het gaat om verbeteren en hebt daarbij een coachende rol naar o.a. teamleiders binnen het dc;
 • Proactief testen van nieuwe maatwerk software en begeleiden van de implementatie. Hierbij ben jij het aanspreekpunt bij knelpunten of afwijkende situaties in de praktijk.

Wil jij je geen dag meer vervelen? Dan ben jij vast:

 • Een afgestudeerde hbo’er met een paar jaar werkervaring, bij voorkeur op het gebied van logistiek of bedrijfskunde;
 • Ervaren met IT-toepassingen in een logistieke of distributie-omgeving, of je hebt hier ten minste van nature affiniteit mee (Ervaring met WMS (Locus WMS) is een pre);
 • Collegiaal, communicatief sterk en zelfstartend;
 • Gedreven en je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit;
 • Analytisch sterk en werk je nauwkeurig en gedisciplineerd;
 • Vaardig met de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Wasco jou?

Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Apeldoorn.

Enthousiast?

Je kunt tot 15 november 2019 solliciteren. Wij rekenen op je! Vul jouw gegevens in via onze sollicitatiepagina op www.werkenbijwasco.nl en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature. Klik hier om direct te solliciteren.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Dennis Bonhof, op telefoonnummer 06-41 66 87 08.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.