Logistiek coördinator bij Unilac Holland

unilac logo

Amersfoort, 36-40 uur per week

Wat hebben grote bedrijven als Carrefour, Metro en Royal Caribbean Cruises met elkaar gemeen? Ze hebben allen de producten van Unilac Holland in het assortiment. Of het nu gaat om kaas, lang houdbare zuivelproducten of roomboter. Afrika? Ook daar eten ze graag kaas. Een pittige Belprado. LeChevre, mild en zacht, of stevig en gerijpt. Voordat onze consumenten in Europa of overzee van onze producten kunnen genieten, moet er wel het een en ander geregeld worden. Dat doe jij. Voor het hele logistieke proces ben jij als logistiek coördinator in the lead.

Dit ga je doen

Jij bent de spin in het web bij de levering van onze producten zowel op de Nederlandse markt als de export naar alle continenten ter wereld. Bestelt een klant uit Azië, het Midden-Oosten of Amerika, dan zorg jij ervoor dat alles op tijd is geladen.

Jij regelt het zee-, lucht- of wegtransport en zorgt ervoor dat onze smaakvolle zuivelproducten op het afgesproken moment op de plaats van bestemming aankomen. Je controleert en bewaakt actief de levertijden en je onderhoudt via onder andere e-mail en telefoon contact met klanten, leveranciers en collega’s over lopende orders.

Snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en culturen? ’s Ochtends communiceer je met collega’s op ons kantoor in China, en ’s middags maak je via een geautomatiseerd systeem de benodigde douanedocumenten in orde. Tussen de bedrijven door breng je samen met je collega’s de voorraden in kaart. Bij dit alles heb je veel vrijheid: jij bepaalt zelf waar je prioriteiten liggen en hoe je naar deadlines toewerkt. Daarbij denk je voortdurend na over verbeteringen in het logistieke proces, want voor jou is niets vanzelfsprekend. Jij hebt voortdurend de ‘waaromvraag’ in je achterhoofd, én op de tong.

Functie-eisen:

  • Je bent een logistieke topper met bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een procesgerichte en dynamische omgeving.
  • Je beheerst de Nederlands en Engelse taal zeer goed in woord en geschrift. Als je ook de Duitse taal beheerst heb je een streepje voor, en het zou helemaal mooi zijn als je ook nog een aardig mondje Frans, Spaans en of Arabisch spreekt.
  • Je beschikt over een dienstbare, sociale instelling.
  • Je laat je niet snel uit het veld slaan als processen anders lopen dan verwacht en je hebt een probleemoplossend vermogen.
  • Advies zie je niet als kritiek. Je bent gestructureerd, verantwoordelijk en nooit bang om initiatief te tonen.

Dit bieden wij

Unilac Holland is gespecialiseerd in de export van zuivelproducten naar inmiddels meer dan 70 klanten van over de hele wereld. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor ons logistieke team in Amersfoort. Onze organisatie is casual, no-nonsense, laagdrempelig en fris. Door onze platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort. Je werkt in een klein team in een moderne kantoortuin, met flipperkast en tafelvoetbal. Aan de hand van leeftijd en ervaring ontvang je een mooi salaris. We zijn op zoek naar iemand voor de langere termijn en daarbij maakt het ons niet uit of je jong bent of belegen. Als je 25 bent, groei je met ons mee. 45? Mooi, dan kun je voor de rest van je leven bij ons blijven. Daarbij krijg je van ons alle ruimte om de opleidingen te volgen die het beste bij jou passen, om zo je eigen ontwikkeling vorm te geven. Wil je graag leiding geven, dat kan! Heb je nog wat tijd nodig om hiernaartoe te groeien, geen probleem, we helpen je hierbij graag. Maar heb je deze ambitie niet dan is ook dat geen enkel probleem.

Reageer direct

Mail je motivatie en cv naar Ilona Schneiders, i.schneiders@unilac-holland.com. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Onno Schneiders, o.schneiders@unilac-holland.com, of bel naar 033 – 47 60 230.

Ook kan je op www.unilac-holland.com/nl/werken-bij-unilac kijken voor meer informatie over ons.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.