Krijg inzicht in de performance van uw organisatie

Het voorspellen van de toekomst is een onderwerp dat de mensheid al eeuwen bezig houdt. Ook binnen de logistieke discipline zullen er niet veel onderwerpen zijn die meer aandacht krijgen als het demand management-proces.

Het demand management-proces stelt een organisatie in staat haar resources effectief en efficiënt in te zetten en de juiste producten op het juiste moment beschikbaar te hebben om de klant optimaal te bedienen.

Een essentiële rol wordt gespeeld door de planner! Het ontwerp van een competitieve demand management organisatie vraagt antwoord op een aantal vragen, zoals:

  • “Wat is het gewenste profiel van de planners?”
  • “Hoeveel planners moeten we hebben om effectief te zijn?”
  • “Kan de planningfunctie gecentraliseerd worden voor een aantal landen of moet het toch per land georganiseerd worden?”
  • “Rapporteren de planners binnen de Supply Chain of toch maar aan Sales?”
  • “Wat kan ik uitbesteden?”

In het nieuwe EyeOn White Paper “Building a Competitive Demand Planning Organization” geven we antwoord op deze vragen en laten we een aantal best practices zien.

Om inzicht te krijgen in de performance van uw organisatie nodigen we u uit om deel te nemen aan de EyeOn Demand Planning benchmark. Voor deelname aan de benchmark kunt u contact opnemen met benchmark@eyeon.nl

 

Download: Building a competitive demand planning organization