Kennistest voorraad met als hoofdprijs een baan

Op 1 mei 2014 lanceert Slimstock de Nationale Voorraadtest: een online kennistest voor hbo- en masterstudenten aan supply chain gerelateerde opleidingen. Door naast een open vraag een motivatievraag te beantwoorden, maken deelnemers kans op de hoofdprijs: een baan bij Slimstock.

Deelnemers aan de Nationale Voorraadtest krijgen een twintigtal meerkeuzevragen voorgeschoteld, samengesteld in samenwerking met professoren Walther Ploos van Amstel en Paul Durlinger. Alleen de besten krijgen daarna de kans zichzelf in de picture te spelen bij misschien wel hun toekomstige werkgever. ‘Jaarlijks selecteren we zo’n tien ambitieuze studenten in de eindfase van hun studie voor ons traineeship’, zegt Michel Winter, bij Slimstock verantwoordelijk voor de young professionals. ‘In twee jaar tijd stomen we ze vervolgens klaar voor een leidinggevende positie binnen de supply chain.’

De hoofdprijs van de Nationale Voorraadtest wordt uitgereikt op de Nationale Voorraaddag op 19 juni 2014 in het Gelderse Putten. De beste deelnemers worden dan persoonlijk uitgenodigd om te strijden voor een plek aan tafel bij Winter. Tot die tijd krijgt elke weekwinnaar het boek ‘Voorraadbeheer in perspectief’ thuisgestuurd. De highscores zijn zowel per individuele deelnemer als per opleiding te zien op www.nationalevoorraadtest.com.