Is logistieke uitbesteding geschikt voor uw bedrijf?

Meer bedrijven neigen naar een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van hun logistiek. Hoe bepaalt een bedrijf dat het uitbesteden van de logistiek de juiste keuze is? Deze C.H. Robinson casus helpt bedrijven deze keuze te maken,  het helpt realistische verwachtingen te stellen voor wat de uitbesteding kan bijdragen aan hun organisatie en hoeveel het bedrijf zelf betrokken zal moeten zijn om de gewenste succesvolle resultaten te behalen.

Over C.H. Robinson

C.H. Robinson helpt bedrijven de globale supply chain te vergemakkelijken. Vakbekwame werknemers passen hun kennis van de marktsituatie en bewezen processen toe om transport problemen op te lossen.

Geïntegreerde technologie verzameld data van alle delen van de supply chain en voorziet volledige transparantie van orders en kosten. Van lokaal wegtransport tot globale supply chain management systemen, van de inkoop van verse producten tot consulting op basis van praktische ervaring met logistieke uitbestedingen. C.H. Robinson voorziet in een competitief voordeel voor bedrijven van alle groottes.

Download: