InNOWvate Supply Chain Event 2019

inNOWvate Supply Chain Event 2019

Leer hoe je ideeën omzet tot realiteit tijdens inNOWvate, het meest toonaangevende interactieve en innoverende evenement in de Supply Chain sector!

Hoogtepunten

  • Combineer de wijze lessen van inspirerende supply chain professionals als management expert Dirk Holbach, business transformation expert Sean Culey, Professor of Strategy Carlos Cordon en keynote sprekers als Janet Godsell en Aike Festini.
  • Benut de netwerkmogelijkheden en kom in contact met start-ups en de nieuwste technologieën zoals drones, 3D-printing, virtual reality en smartglasses in de Innovatie Zone.
  • Woon de tweede European Supply Chain Start-up Contest bij en luister naar de vijf finalisten van de contest die hun oplossing pitchen voor het grote publiek in de strijd om de eerste plaats en bijbehorend marketingbudget van € 40.000.
  • Neem deel aan de break-outsessies en krijg inzichten over innovatieve oplossingen en hoe deze direct in de praktijk kunnen worden toegepast.
  • Ontdek de laatste supply chain oplossingen op de beursvloer.

Tweede Europese Supply Chain Start-up Contest 2019

Start-up Contest 2018

Tijdens het evenement zullen de vijf geselecteerde finalisten van de European Supply Chain Start-up Contest hun digitale oplossingen pitchen. Aan het eind van de dag zal de jury de winnaar bekendmaken. Aike Festini, oprichter van de Zwitserse start-up LuckaBox en winnaar van de eerste editie van de verkiezing, zal bovendien vertellen hoe dit bedrijf erin slaagt op een duurzame manier snelle internetbestellingen voor bestaande retailers te leveren in steden.

Internationale keynote sprekers

Hoe moeten bedrijven innoveren in het huidige tijdperk van digitalisering? Op deze vraag geven internationale topsprekers, waaronder professor Carlos Cordon van IMD Business School, een helder en praktisch antwoord tijdens het inNOWvate Supply Chain Event. Supply Chain Media organiseert voor de tweede keer dit evenement, met de European Supply Chain Start-up Contest als innovatief onderdeel. Lees meer.

‘De uitdaging van de digitale strategie zit ‘m in de implementatie’, stelt Cordon als Strategy en Supply Chain Management aan IMD Business School in Lausanne.

 

‘De meerderheid van Europese producenten zijn pas in de eerste adoptiefase van een digitale supply chain’, concludeert professor Janet Godsell van de universiteit van Warwick.

 

‘Toen we de digitale transformatie in 2013 startte, realiseerden we ons toen nog niet wat dit betekende’, erkent Dirk Holbach van Henkel.

Break-out sessies

 Programma

Deelnemende start-ups

start-up contest 2019

Sponsors

Platinum

Gold

 

 

Silver

Bronze

Blijf geïnspireerd!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrieven van Supply Chain Magazine!