inNOWvate Supply Chain 24 mei 2018 – Maak de noodzakelijke connecties voor innovatie!

inNOWvate Supply Chain

inNOWvate Supply Chain is hét nieuwe innovatie-evenement voor supply chain professionals.

Connect – Combine – Create – NOW

Uit onderzoek blijkt dat de meeste innovaties bij startups zijn bedacht door mensen die gemiddeld 9 meter van elkaar in een ruimte werkten. Voor innovatie is het dus essentieel met de juiste mensen in contact te komen, zowel bekenden als onbekenden. Een innovatie bestaat uit een verrassende combinatie van bestaande producten en diensten; combineren is dus essentieel. De daadwerkelijke creatie is noodzakelijk om de innovatie te testen en te realiseren. En omdat de drang te innoveren wereldwijd zo groot is bij bedrijven, is het noodzakelijk zo min mogelijk tijd te verliezen.

Startup Contest

Uit heel Europa zijn tien aansprekende startups met innovatieve oplossingen voor de supply chain geselecteerd die zich gedurende de dag presenteren. Vijf van hen zullen hun oplossing plenair pitchen. De meest overtuigende deelnemer aan de Startup Contest wint de Supply Chain Startup Award Europe en een marketingbudget ter waarde van 40.000 euro.

Supply Chain Professional 2018

Tijdens inNOWvate presenteren de kandidaten van de jaarlijkse verkiezing van de Supply Chain Professional zich aan het publiek. Zij zullen hun visie geven op supply chain-strategie en de rol van innovatie en een voorbeeld geven van een innovatief supply-project binnen hun bedrijf.

Gedurende de dag zullen oud-winnaars van de verkiezing Supply Chain Professional hun ervaring in innovatie geven en met elkaar in discussie gaan over de succesvoorwaarden.

De organisator van dit event, Supply Chain Media, organiseert dit jaar voor de elfde achtereenvolgende keer de verkiezing van de Supply Chain Professional van het Jaar i.s.m. BLMC en recruiter Inspired-Search.

Innovatieve oplossingen

In interactieve break-out sessies zullen aanbieders deelnemers op de hoogte brengen van innovatieve oplossingen en het gebruik in de praktijk. inNOWvate Supply Chain is een evenement van Supply Chain Media.

Deelname als standhouder

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan dit event als standhouder en u dé connecties wilt maken voor uw innovatie neem dan contact op met Hugo Berentsen +31 6 547 613 84 of mail naar hugo.berentsen@supplychainmedia.nl

Download hier alvast onze brochure.