ICT & Logistiek brengt laatste trends in supply chain

Supply Chain Magazine staat in november weer samen met partner Slimstock op de vakbeurs ICT & Logistiek, dit jaar onderdeel van de driejaarlijkse Logistica. Naast een compleet en inspirerend expositieprogramma met ruim 100 exposanten is er tijdens ICT & Logistiek 2012 nog veel meer te doen. Zo zal Martijn Lofvers, uitgever van Supply Chain Magazine en Supply Chain Movement, een overzicht de belangrijkste trends in de supply chain presenteren.

Met uitleg over de techniek van trendwatching en het gebruik van het Ishikawa-(vis)diagram maakt Lofvers oorzaken en gevolgen duidelijk. ‘Door factoren als e-commerce, vergrijzing en wereldwijde concurrentie in een matrix te plaatsen krijgen supply chain professionals de nodige houvast om te kunnen anticiperen op veranderingen in de toekomst. De markt lijkt onzeker, maar er zijn veel zekerheden waarmee rekening kan worden gehouden in de supply chain’, aldus Lofvers.

De trends zijn de uitkomsten van het allereerste Supply Chain Trend Diner op 30 augustus 2012, georganiseerd op initiatief van Supply Chain Magazine en Goodman. Supply Chain Magazine nodigt supply chain professionals die daar niet bij aanwezig waren van harte uit om mee te delen in de kennis.

ICT & Logistiek, 13-16 november 2012

‘Trends in Supply Chain Management’
door ir. Martijn Lofvers, uitgeefdirecteur & hoofdredacteur Supply Chain Magazine/Movement
Datum: Woensdag 14 november 12.30 uur tot 13.15 uur
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Presentatie: Theater Blauw op ICT & Logistiek in hal 10
Standnummer: 10.D050
www.ictenlogistiek.nl