ICT & Logistiek 2020 definitief afgeblazen

ICT & Logistiek 2020

De vakbeurs ICT & Logistiek 2020 is definitief afgeblazen. Als gevolg van de coronamaatregelen werd de beurs eerder – in aangepaste vorm – al verplaatst naar een latere datum in november van dit jaar. Nu is echter besloten ICT & Logistiek 2020 helemaal te schrappen.

ICT & Logistiek zou dit jaar in de Jaarbeurs in Utrecht zijn vijftiende editie beleven. Veel beursexposanten kunnen als gevolg van interne coronamaatregelen echter niet genoeg garanderen dat zij op de beurs aanwezig kunnen zijn. De beursorganisatie heeft daarom besloten de aandacht te gaan richten op ICT & Logistiek 2021, die gepland staat op 10 en 11 november 2021. Locatie is wederom de Jaarbeurs.

Onvoldoende garantie voor compleet beursaanbod

‘We hebben er met zijn allen – klanten, exposanten, medewerkers – al veel werk in gestoken om ICT & Logistiek in deze coronatijd voor elkaar te krijgen. Maar we kunnen op dit moment niet voldoende garanderen dat we een compleet aanbod op de beurs kunnen laten zien’, meldt brand manager Ivo Meertens van de Jaarbeurs, verantwoordelijk voor het portfolio Logistiek & Online. ‘Met pijn in het hart hebben we daarom moeten beslissen deze editie af te gelasten.’

5000 bezoekers ICT & Logistiek 2019

ICT & Logistiek is één van de grootste vakbeurzen in Nederland voor beslissers en andere professionals in de betrokken sectoren. In 2019 trok de beurs ruim 5000 bezoekers.