Guus Krabbenborg spreker op ERP in 1 Day

Nog altijd wordt een substantieel deel van alle ERP-implementaties niet binnen de gestelde tijd, kwaliteit en financiële middelen opgeleverd. De technische benadering van projecten is daar voor een belangrijk deel debet aan. Guus Krabbenborg van TerDege Advies, al ruim 25 jaar actief in de wereld van business applicaties, rijkt tijdens ERP in 1 Day op 11 oktober tien praktische oplossingen aan voor veelvoorkomende menselijke en organisatorische valkuilen in het selecteren, contracteren, implementeren en gebruiken van ERP-systemen.

Op donderdag 11 oktober organiseren Supply Chain Magazine en Next Enterprise de allereerste editie van ERP in 1 Day. Deze studiedag zal plaatsvinden in Hart van Holland in Nijkerk. Naast keynotes van Christian Titze, Research director bij Gartner, en Leo van Alphen, Senior Vice President Philips Electronics, zijn er topsprekers uit verschillende sectoren aangetrokken voor het overbrengen van deze kennis. In een van de paralleltracks spreekt Guus Krabbenborg, die zich sinds 2000 als trainer en adviseur richt op de internationale markt voor ERP- en CRM-software.

Krabbenborg verzorgt succesvolle ERP- en CRM-masterclasses voor bedrijven die zich op nieuwe oplossingen oriënteren. Daarnaast is hij een veel gevraagd spreker en schrijver van diverse boeken over succes in ERP en CRM implementaties. Tijdens ERP in 1 Day zal Krabbenborg niet alleen een presentatie geven, op de hem zo kenmerkende provocerende manier, maar ook naast Martijn Lofvers aanschuiven als tafelgast bij de ERP-wereld draait door. Lofvers kruipt hierbij in de huid van Matthijs van Nieuwkerk en interviewt drie business professionals aan de hand van muziek, een korte reportage of filmpje.

> Bekijk het programma van ERP in 1 Day