Group Supply Chain Analist bij Solidus Solutions

Solidus Solutions

Group Supply Chain Analist
Oude Pekela, fulltime

Als Group Supply Chain Analist werk je in een dynamische en snelgroeiende organisatie waar we dagelijks voor tal van Supply Chain uitdagingen staan. Wij bieden je graag het platform waarop jij je talent kunt ontwikkelen zodat jij een snelle ontwikkeling in je (internationale) carrière kunt maken. En op groepsniveau kunt meedenken en invloed kunt uitoefenen op onze Sales en Operations performance.

Je gaat aan de slag met analyses en adviseert bij complexe procesvraagstukken. Ingewikkeld? Niet voor jou, want jij weet waar de essentiële data te vinden is en kunt die gemakkelijk transformeren tot kengetallen op overzichtelijke dashboards. Heel belangrijk, want verschillende afdelingen maken daar dagelijks gebruik van.

Over de functie

Als Group Supply Chain Analist vervul je voor de productielocaties de brugfunctie tussen Sales, Operations en Planning. Primair gaat het daarbij natuurlijk om het verwerken en analyseren van alle beschikbare informatie (bijvoorbeeld historische data, voorspellingen, klantinformatie en trends) te vertalen naar managementinformatie (KPI’s) om de verkoop-voorspellingen, productieplanning en voorraadniveaus zo efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen.

Een belangrijke verantwoordelijkheid, want jij signaleert de knelpunten binnen de Groep en komt proactief met verbetervoorstellen om het SI- & OP-proces zo goed mogelijk te optimaliseren. Jij gaat met gerichte vraagstellingen aan de slag en zorgt er door scherpe analyses en gericht advies voor dat we de beschikbare productiecapaciteit op de verschillende locaties nog beter kunnen benutten en dat we onze leverbetrouwbaarheid en servicegraad voor onze klanten kunnen optimaliseren.

Je komt te werken in een enthousiast team van professionals en wordt ingezet op uitdagende projecten die er op zijn gericht om de ambitieuze doelstellingen van Solidus Solutions te realiseren.

Onze verwachtingen

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld in de richting Logistiek, Supply Chain Management of Technische Bedrijfskunde en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een industriële omgeving.
  • Je bent een prettige en pragmatische persoonlijkheid en een stevige sparringpartner als het gaat om SI- & OP-gerelateerde vraagstukken.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld cijfermatig en analytisch inzicht en ook ben je in staat om analyses om te zetten in praktisch advies.
  • Je bent communicatief vaardig (Nederlands en Engels) en kunt een brugfunctie vervullen tussen de verschillende afdelingen die bij het SI- & OP-proces betrokken zijn.
  • Verder ben je nieuwsgierig, besluitvaardig, ondernemend en heb je de persoonlijke ambitie om met onze organisatie mee te groeien en jezelf verder te blijven ontwikkelen.

Ons aanbod

Als Group Supply Chain Analist start je in een dynamische en internationale organisatie die net als jij ambitieuze plannen heeft waar we je graag deelgenoot van willen maken. We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris, goede secundaire voorwaarden en goede opleidingsfaciliteiten. Maar bovenal bieden we een prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je als jonge professional verder te ontwikkelen.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact.

Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Group Supply Chain Analist, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 7 april 2020.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je altijd even contact opnemen met Anita Trip, Group Manager Supply Chain, via emailadres: anita.trip@solidus-solutions.com of met Mark Kwant (Recruiter) via telefoonnummer +31 (0)6 28969900 of e-mailadres: mark.kwant@solidus-solutions.com.

Voor meer informatie over onze organisatie kan je kijken op www.solidus-solutions.com/nl/over-ons/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.