Gratis rapport: Ontdek de wereld van WMS Robotics

200x200-WMS-Robotics-GIF_NL

Wilt u weten hoe u robotica en automatisering in uw magazijn kunt introduceren om succes te genereren en de efficiëntie te verhogen? Dan is dit rapport iets voor u!

Het WMS Robotics Report analyseert magazijnrobotica en automatisering en onderzoekt huidige – en toekomstige – trends in magazijnrobotica. Bovendien schetst het hoe robots en automatisering kunnen worden geïntroduceerd in elk bedrijf, ongeacht de grootte, en hoe de kosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd, terwijl de efficiëntie wordt verhoogd – en in het verlengde daarvan inkomsten kunnen worden gegenereerd.

NYCE.LOGIC WMS maakt deel uit van de wereldwijde leverancier van retailsoftware Extenda Retail en biedt een cloudgebaseerd, best-of-breed WMS aan internationale B2B- en B2C-klanten zoals PostNord, Kuehne+Nagel, Danske Fragtmænd, DHL en vele anderen. Het WMS van NYCE.LOGIC is software die decennia aan expertise en knowhow combineert in een marktleidende oplossing. Extenda Retail is trots op de dertig jaar lang lopende partnerschappen met meerdere wereldwijde retail- en logistieke klanten.

Belangrijkste onderwerpen in het rapport:

– De evolutie van magazijnrobotica
– De wereld van WMS Robotics: de technisch transformerende magazijnen
– Voordelen van de introductie van magazijnrobotica en automatisering
– Samenvoegen van uw WMS met robotica en automatisering
– Hoe de oplossingen van Blue Robot & NYCE.LOGIC success mogelijk maken
– De toekomst van WMS, automatisering en magazijnrobotica
– Waar te beginnen met WMS Robotics?

Daarnaast wordt bekeken hoe de Covid-19-pandemie de groei van e-commerce heeft versneld en hoe dit de WMS- en roboticamarkt beïnvloedt.

Download het rapport

Vul hieronder uw gegevens in en download het gratis rapport ‘Ontdek de wereld van WMS Robotics’.

Download: Gratis rapport: Ontdek de wereld van WMS Robotics