Gartner en andere topsprekers op ERP in 1 Day

Christian Titze, een research director bij Gartner met meer dan 20 jaar professionele ervaring in IT, supply chain management and ERP, wordt keynote spreker op ERP in 1 Day in Nijkerk op 11 oktober 2012. Titze zal inhoudelijk ingaan op de brugfuncties van ERP naar andere applicaties en spreken over de opkomst van lagen in IT-technologie.

Ondanks dat ERP zo’n dertig jaar een belangrijke rol binnen Nederlandse bedrijven speelt, is de aandacht voor het onderwerp in het nieuwe millennium beperkt. Vakjournalistiek, opleidingen en congressen rondom dit onderwerp zijn beperkt, terwijl het niet minder belangrijk is geworden en juist het hele bedrijf en de interne processen raakt. Daarom willen Supply Chain Magazine en de portal Next Enterprise met de studiedag ERP in 1 Day Enterprise Resource Planning de aandacht geven die het verdient.

Met een zeer uitgebreide en kwalitatieve studiedag willen SCM en Next Enterprise kennis overbrengen, zodat middelgrote tot grote bedrijven meer uit hun ERP-investeringen kunnen halen of zich beter voor kunnen bereiden op investeringen in de toekomst. Daarvoor zijn topsprekers uit verschillende sectoren aangetrokken, waaronder Erik Botter, director purchasing & logistics bij Pearle Benelux en Supply Chain Professional 2012; Leo van Alphen van Philips en Bert Kruisdijk, Directeur Supply Chain, New Business en Marketing & Brand bij NS Stations Retailbedrijf.

ERP in 1 Day

Datum: 11 oktober 2012
Locatie: Hart van Holland, Nijkerk
Organisatie: Supply Chain Magazine en Next Enterprise
Aanmelden: www.erpin1day.nl
Kosten: 179,– euro (excl. btw), 50 euro korting met actiecode: KSC-E12